feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Lite statistik


Gå till senaste inlägget#1  Lite statistik Josefine Alvunger
2004-03-05 19:03:04

Om jag inte läser av mitt loggverktyg helt galet så har feminetik 150 återkommande besökare per vecka, dvs unika besökare som kommer in minst en gång per vecka. Det finns ett gäng tio i topp besökare, dvs de som är inne flest ggr per vecka, o till min stora förvåning toppar jag inte den listan, vilket ju måste betyda att ett par av er tycker att feminetik är coolare än vad jag gör... eller har mer tid :0)

feminetik.se har 332 unika besökare per vecka. Det är alltså nytillströmningen, besökare som inte varit på feminetik.se innan. (Ok. de kan ju komma från annan dator el bytt IP, men bortsett från de personerna så kan vi kanske sluta oss till att vi får ca 300 nya träffar per vecka.)

Och under hela februari hade feminetik.se 4934 besök. Det innebär alltså varenda besök på sidan o inte unika besökare.

Ca 30 procent har en stay length på under en minut, dvs de personer som kommer in till feminetik.se o tycker att det var skittrist så de surfar vidare. Ca 30 procent till stannar mellan 2 och 15 minuter. Och de sista ca 30 procenten har en staylength på 15 min till over an hour. Dessa tider är uträknade veckovis.


Nå. Jag hoppas ju att feminetik.se skall få långt fler besökare än så här, men å andra sidan har feminetik inte funnits i ett halvår än. Om sex månader till kanske vi har dubblat, tredubblat?

#2  Något har hänt... Josefine Alvunger
2004-03-17 20:06:56

... jag vet inte riktigt vad, men nu ligger feminetik på 888 unika besökare per vecka. Mer än fördubblat alltså. Klart att det inte är många jämfört med andra sajter, men om man jämför med en löptext på sourze så får den knappast närmare 1000 läsare på en vecka. feminetik läses alltså av fler personer än en löptext på sourze på en vecka. Och det ser jag som ett bra betyg, då sourze är betydligt större och har funnits betydligt längre.

Återkommande besökare har stigit till 183. Så sakta men säkert blir vi fler.

Jag vet inte, ni kanske inte tycker det här är intressant, men jag blir själv lite peppad av ökningen. Alla pilar pekar uppåt. Så tänk på det, forumet har betydligt fler läsare än skribenter. Något jag tycker är fantastiskt roligt, även om jag såklart hoppas att fler och fler kommer börja skriva.

#3  10 000 jubileum Josefine Alvunger
2004-05-04 09:55:04

Under april månad hade feminetik.se över 10 000 besök! Tänkte bara dela med mig av de goda nyheterna.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?