feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Bugg?


Gå till senaste inlägget#1  Bugg? Tiriq
2005-03-11 15:56:37

Jag vet att ni i crew är jättestressade och har för mycket att göra, det är så synd att det har blivit så och jag vill egentligen inte gnälla. Nån annan datorkunnig än crew kanske vet? Men det hände nåt helt skumt när jag försökte förbättra mitt info nyss.

Jag har en liten länklista där med bra feministiska sidor, och Feminetik ligger på den listan (naturligtvis). Så jag la till en liten kommentar i form av en pil och en smiley, så här (fast minus mellanslagen):

http://www2.amnesty.se/krg.nsf
http://feminetik.se < - - - :-)
http://www.heartless-bitches.com/
http://www.alltarmojligt.se/index.htm

Men då försvann ALLTING som stod efter pilen, och pilen själv! Jag testade lite och märkte att det är "< -" (minus mellanslaget, med mellanslaget är det inga problem) som får allt att försvinna.

Är det nån HTML-kod som får saker att bli osynliga? Är det en bugg? Finns det nåt sätt för mig att få tillbaka min text?

#2  har du skrivit om den? Alvunger
2005-03-11 16:04:22

för det ligger en massa länkar på din pres just nu.

#3   Tiriq
2005-03-11 16:17:44

Ja, när jag kom på vad som var felet tog jag bort pilen och strecken och la dit länkarna igen, jag har exakt samma lista på en massa andra ställen så det var bara att klistra in, men den (rätt stora mängden) text som fanns nedanför listan har försvunnit helt och hållet.

#4  En gissning Rovfrukt
2005-03-11 16:41:35

När Johannas script rensar textfälten från hyss och hack, tar det bort alla html-taggar. En html-tag är antagligen definierat som allt som står mellan < och > förutsatt att mellanslag inte följer direkt på < ...

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?