feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Personalen?


Gå till senaste inlägget#1  Personalen? Johanna
2005-03-10 11:25:03

Nu börjar feminetik.se växa sig så stort att många verkar glömma bort de människor som faktiskt ligger bakom och jobbar med sajten. De tenderar att se feminetik som typ Posten, eller kanske Volvo. Ett stort och anonymt ställe där just användarens egna krav ska tillmötesgås, gärna inom ett par timmar.

Vi som utvecklar feminetik gör detta helt ideellt för att vi brinner för detta. Vi tar av vår studie- och arbetstid för att utveckla, driva och försöka ta hand om detta forum på bästa sätt.

Feminetik utvecklas ständigt och konstruktiva förslag på förbättringar och nya funktioner mottages tacksamt.

Vad som ibland blir jobbigt för oss är att den största delen feedback vi får från er användare gäller allt ni inte är nöjda med. Vi drunknar helt enkelt i alla åsikter om saker som inte är som de borde. Jag förstår fullständigt att det är när man vill påpeka att något inte fungerar som själv tycker att det ska som man tar sig tid att knåpa ihop ett mail, men det blir inte roligare för oss för det.

Något som verkar svårt för vissa användare att förstå är att upplägget av feminetik.se inte är något slumpartat, som bara råkade bli så här. Det är inte helt ovanligt att det dyker upp nya medlemmar/användare som minsann vet precis hur feminetik *borde* vara uppbyggt (för vi som har utvecklat sajten är naiva, inkompetenta, dumma i huvudet, odemokratiska, ofeministiska och rasistiska).

Jag garanterar er att det ligger många timmars funderingar bakom våra beslut. Vi är inga supermänniskor som vet och kan allt, så om vi har fattat fel beslut och saker behöver ändras så välkomnar vi en diskussion. Det kan också hända att saker som fungerade bra förut inte längre fungerar bra nu av olika skäl, och det därför finns anledningar att ändra. Men att komma som ny användare och kritisera hela tanken bakom feminetik känns bara inte så... konstruktivt.

Nu är det inte riktigt så här illa hela tiden, det går naturligtvis i vågor också. Men just nu är både Josefine och jag fruktansvärt stressade och håller snart på att gå in i väggen.

Jag kommer inte att finnas på feminetik den närmaste månaden över huvud taget. Jag ser det som en semester, och så hoppas jag att jag orkar ta nya tag så småningom.

#2  Skandal + beröm Lemur
2005-03-10 18:32:35

Ja, jag tycker det är skandalöst att uppföra sig på det viset Johanna berättar om! Och att ingen har reagerat ännu.

Crew har gjort ett helt fantastiskt jobb, så gott som varje dag har det dykt upp nya finesser både på "utsidan" och "insidan".

Personligen gillar jag feminetiks fantastiska design och "genomskinliga" funktioner. Jag anser dessutom att funktionerna är fullt tillräckliga.

Så - Johanna, Alvunger, Nettan, UppåtEmma: STORT TACK OCH EN ENORMT VACKER FANFAR, KONFETTI, SERPENTINER, CHAMPAGNE OCH MÄNGDER AV BERÖM till er alla.

#3  *suger åt mig* Nettan
2005-03-10 21:11:44

*och tycker att vi är bäst i världen*

#4  Håller med Lemur! elinlite
2005-03-10 21:20:26

Inte f*n sitter jag och skäller på maten när någon bjuder på middag! Jag kan bli alldeles hysteriskt arg på otacksamhet.

Okej, okej, jag ska lugna ner mig.

Vett och etikett hyfs och tacksamhet, kan man inte inse vilken oas denna sajt är, så är det bara att starta sin egen.

You gals ROCK!

Säger bara *pling pling pling*.

#5  Johanna snorkeljames
2005-03-10 21:30:50

Jag tycker verkligen ni har gjort ett mycket bra arbete med den nya sidan, nu är jag förvisso ingen som är på feministdelen så jag vet inte hur det är där, men det jag ser är skitbra.

#6   pixie
2005-03-10 22:31:32

Ja skämmes på alla som klagar på denna underbara frizon för oss feminister. Ni i crew är superbäst!

#7   kilgore_trout
2005-03-10 23:28:23

Det är en fantastiskt bra sida och jag är väldigt glad att den finns. Oändligt med cred till feminetiks fantastiska crew.

#8  #2 Jakobsson
2005-03-11 09:28:28

Jag då? Jag då? :)

#9  Instämmer Kerstin
2005-03-11 09:48:45

Sååååååå idiotiskt och egoistiskt att sitta och ge skit tillbaka till människor som jobbar häcken av sig för att åstadkomma något bra.

Alvunger, Johanna, Nettan, UppåtEmma ... och ... Jakobsson :D
här kommer ett stort tack till er för att ni är så bra.

#10  ...och Fiji Ylva
2005-03-11 10:23:18

Tack!

#11   Kerstin
2005-03-11 11:32:53

Ja jäklar, glömde Fiji...

#12  Johanna jonb
2005-03-11 12:43:19

"Vad som ibland blir jobbigt för oss är att den största delen feedback vi får från er användare gäller allt ni inte är nöjda med."

Detta är lite av systemutvecklandets förbannelse. Ett perfekt system är så lättanvänt och självklart att det är praktiskt taget osynligt. Och feminetik är bra nära där.

#13   Ell
2005-03-11 13:39:46

Oj, jag får en klump i halsen när jag läser detta, och börjar genast tänka om jag själv har klagat... det har jag säker och skäms över det. Jag tycker feminetik är superbra och jag rekomenderar det varm för alla jag träffar, både feminister och inte. Det tycker jag att ni ska veta. Layouten är snygg, stilren, lättmanövrerad, enkelt och logiskt uppbyggd och den har mer än väl, bra funktioner. Jag tycker den är perfekt!

Det som gör den extra bra är givetvis alla som finns här, både crew och alla andra feminister som ägnar mycket tid till att diskutera, kommentera och föra ut sina åsikter. Det kan vara tungt det oxå och många gånger känner jag verkligen bara ångest över diskutioner som först, men vips så dyker någon upp och hjälper mej eller nån annan att må bättre. Tack för att ni finns underbara människor!

SÅ ett stort tack till feminetiks CREW för att ni är så underbara och fantastiska, men oxå till de medlemmar som debatterar flitigt och som inte tvekar att sträcka ut en hjälpande hand.
FY FAN VA NI ÄR BRa :D *tårögd*

#14   Tiriq
2005-03-11 15:47:36

Jag tänkte skriva nåt i stil med vad Ell skrev, men hon hade redan postat och formulerade sig dessutom bättre.

Feminetik är den bästa sidan! Tack för att vi får vara här och diskutera!

#15  Ära den som äras bör Lemur
2005-03-11 18:47:38

Jakobsson, du är inte bortglömd. Du ingick inte i hyllningen. Inte heller Fiji. Jag hoppas att du skämtar - för reaktionen var rätt... "manlig" i mina ögon. I negativ bemärkelse.

Skäl att inte hylla dig och Fiji är ganska uppenbara - jag har ingen aning om vad du "går för" eftersom du inte varit redaktör särskilt länge och Fiji eftersom jag inte sett vad han "går för" som moderator. Men om ett par månader så...

Skäl finns att hylla Alvunger, Johanna och Nettan för att de jobbat stenhårt med sajten både före, under och efter ombyggnaden. Att jag hyllar UppåtEmma beror på "inre" orsaker. :)

Och konstruktiv(?) kritik, buggrapportering, förslag kommer ju jag också med. Men uppenbara klagomål och "besserwissrande" är inte konstruktivt. Det är _det_ jag kritiserar.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?