feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Detta eviga korstagande


Gå till senaste inlägget#1  Detta eviga korstagande TalkingBad
2013-06-09 16:38:07

Hej alla!

Jag tycker det är synd att JÄIF haller pa att dö ut. Kanske ett, tva inlägg per dag.

Jag tror att en del av anledningen är modereringen. Nyligen raderades inlägg och trad med motiveringen "korstagande". Själv tyckte jag naturligtvis att det var lite absurt att bli satt i samma kategori som "internettroll" och radikalister. Ville man läsa mina inlägg som korstagande är att läsa dem som fan läser bibeln. Men det är naturligtvis demotiverande, och rentav förudmjukande för andra.

Feminetik.se har naturligtvis rätt till hur mycket godtycke som helst, men jag tycker det är synd med tanke pa att forumet haller pa att tyna bort.

Jag föreslar att begränsa användandet av radering av inlägg och tradar till extrema fall.

#2  Sv: Detta eviga korstagande PE527
2013-06-09 17:24:34

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#3  Sv: Detta eviga korstagande TalkingBad
2013-06-10 13:24:57

En del moderering är naturligtvis nödvändig. Säger nagon döda alla män eller kvinnor förtjänar att bli valdtagna skall de naturligtvis inte bara fa sina inlägg raderade, men bli utkastade.

Men i det nu raderade exemplet där jag och en del andra (som, det kan jag medge, var lite mer direkta i sina tonfall, men langt ifran raljerande och ologiska) anklagades för korstagande ligger mycket, mycket langt fran den sorts "trollande" som gör en rationell diskussion omöjlig och försurar debattklimatet.

Kan vi hita en medelväg? Kära Sjödin, vad tycker du?

(Detta inlägg har formulerats med avsikten att undvika att utlösa defensiva reaktioner hos Sjödin - typ markant kortfattade hänvisningar till löjligt vaga regler.)

#4   Sjodin
2013-06-10 23:42:40

Trollstav Vi har de regler vi har, bäste TalkingBad, Anledningen till att vi har dem är för att siteägaren vill ha dessa regler. Så enkelt är det.

Det är mycket enkelt. Följ reglerna så kommer du att få ha dina inlägg kvar.

#5  Ang: #1 av TalkingBad udd
2013-06-18 00:05:01

Trollstav
TalkingBad sa:
Jag tycker det är synd att JÄIF haller pa att dö ut. Kanske ett, tva inlägg per dag. Jag tror att en del av anledningen är modereringen.


Kanske, kanske inte. Det är svårt att säga något om hur den totala förändringen skulle bli. Jag har också hört flera personer som sagt att de inte vill diskutera här för att de tycker att nivån är för låg. De skulle locka av en hårdare moderering snarare än en slappare.

Jag tror sajten skulle må bra av om alla ansträngde sig lite extra för att hålla god ton.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?