feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Ett förslag vid varningar


Gå till senaste inlägget#1  Ett förslag vid varningar Henrik
2012-11-25 22:38:53

Den tidigare tråden stängdes för snabbt. Förslaget var att varning om avstängning gott kan motiveras. Jag återkommer till varför det kan vara ett bra förslag, men först måste jag undanröja en feltolkning.
Jag sa:
Jag fick också ett sånt meddelande för några år sen fast jag var oskyldig som ett lamm. Men det hände ingenting. Min tolkning är att en av moderatorerna surnat på mej men att raderingsbeslut görs med större omsorg och eftertanke.
Sjodin sa:
Även varningar delas ut med stor "omsorg och eftertanke".Din tolkning om att varningar delas ut på grund av att moderatorerna är sura på medlemmar är felaktig.
Jag är superimpad av moderatorernas kvalitet och engagemang och deras befogade varningar utdelas säkert med stor omsorg och eftertanke! Det jag tog upp (och nu ångrar jag att jag drog upp det) var en varning som utdelades av misstag. Det rörde sej om en namnförväxling. Så vitt jag vet har det bara hänt en gång i feminetiks historia men risken finns om inte varningar motiveras.

Om den varnade just fått ett inlägg raderat är ju det motivering nog, men eniigt feministTM förhöll det sej inte så och då tycker jag att en motivering hade varit på sin plats. Det kan förstås ha försiggått saker som inte jag känner till, men det här är min reflexion som opartisk iakttagare.

#2  Sv: Ett förslag vid varningar jamnstalldTM
2012-11-26 09:16:33

Om ”återpostande” och ”förolämpande” ( http://www.feminetik.se/diskutera/index.php?f… ) betyder att man citerar eller hänvisar till tendensen i äldre, under Sök befintliga inlägg, så blir det ju svårt att debattera, tycker jag, men ska försöka anpassa mig till detta klimat.
Jag erkänner moderatorernas rättigheter och vill inte bråka med dem.
Tag detta som min ursäkt för mina regelbrott i tråden Förslag vid varningar.
Håller för övrigt med Henrik angående ”att en motivering hade varit på sin plats” men jag tycker det är synd att han ångrar det han dragit upp i den tråden.

#3  Ang: #1 av Henrik kx2
2012-11-26 09:57:31

Trollstav
Henrik sa:
Om den varnade just fått ett inlägg raderat är ju det motivering nog, men eniigt feministTM förhöll det sej inte så och då tycker jag att en motivering hade varit på sin plats. Det kan förstås ha försiggått saker som inte jag känner till, men det här är min reflexion som opartisk iakttagare.


feministTM fick ett inlägg raderat en dag innan motiveringen skickades ut.
När crew bedömer att en medlem har gått över gränsen skickas varning ut så fort som det bara är möjligt. Med tanke på att alla i crew jobbar ideellt och att vi har andra (heltids-)sysselsättningar vid sidan om våra uppgifter här, tycker jag inte att det finns något att klaga på tidsmässigt angående ärendets hantering.

Vidare gavs, precis som jag skrev i den nu stängda tråden, varningen inte för ett enskilt raderat inlägg utan för ett oacceptabelt beteende som pågått under längre tid. Även det något som framgick av varningen.

Och återigen: att varningen inte innehöll någon motivering är felaktigt. I varningen som skickades till feministTM stod bl.a:

”Du har vid upprepade tillfällen brutit mot flera regler:
Du uttrycker inte sexistiska, rasistiska eller på andra sätt diskriminerande åsikter.
Du får varken föra feministiska eller antifeministiska korståg, mot något eller någon.
Visa god debattsed. I detta ingår bland annat att visa meddebattörerna respekt. Personangrepp, förtal och smutskastning accepteras inte."

Detta framgår av http://www.feminetik.se/diskutera/index.php?f…

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?