feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Nytt medlemsflöde och vårstädning


Gå till senaste inlägget#1  Nytt medlemsflöde och vårstädning udd
2012-01-06 15:49:53

Trollstav Idag har flera förändringar gjorts på sajten. Vi har både tagit bort och lagt till delar.

Det vi lagt till är vad vi kallar medlemsflödet, vilket inloggade feminister hittar under fliken "medlem". Tanken med flödet är att underlätta för medlemmar att nå varandra. Det ska kombinera det bästa från chatten, gästböckerna och Småsnack.

I samband med detta lägger både chatten och tre forum ned. De tre berörda forumen är KS, Småsnack och Känsligt. Dessa forum har haft för lite aktivitet under den senaste tiden och istället för att sajten ska ha delar som nästan verkar bortglömda väljer vi att stänga dessa.

Det är alltid tråkigt att ta bort funktionalitet men vi måste prioritera att hålla sajten så enkel som möjligt och att kunna lägga energi på de delar som används flitigare.

Berätta gärna vad du tycker!

(PS. Inga forumtrådar har försvunnit "på riktigt". Hör av dig till crew om det finns behov av att komma åt innehållet i en tråd i något av de borttagna forumen.)
Inlägget uppskattas av kx2

#2  Sv: Nytt medlemsflöde och vårstädning JemyM
2012-01-06 17:50:02

Jag kommer sakna trådarna i känsligt. Jag vågade själv posta en del däri som jag inte skulle vågat någon annan stans. Men förstår poängen.
Inlägget uppskattas av Genus1

#3  Sv: Nytt medlemsflöde och vårstädning Blindalina
2012-01-11 11:34:04

Jag tycker det är ganska förjävligt faktiskt och fattar inte riktigt tanken bakom.

#4  Ang: #3 av Blindalina Genus1
2012-01-11 16:22:37

Gamla Småsnack finns kvar i min dragmeny i Sök...så än är du inte helt utraderad.:)

#5  Sv: Nytt medlemsflöde och vårstädning udd
2012-01-11 20:30:57

Trollstav Det är alltid tråkigt att ta bort funktioner, speciellt när de är omtyckta av några användare. Sajten kan dock inte stå helt still utan behöver förnyas, bland annat med nya funktioner. I samband med det är det naturligt att de som inte används speciellt mycket tas bort. Detta är nog också nödvändigt för att sajten ska verka lockande för nya medlemmar. Forum där inget händer tror jag har en avskräckande effekt.

Under de fem-sex dagar flödet varit igång har det skrivs hälften så många inlägg som det skrevs i Småsnack under hela förra året. Förhoppningsvis kan flödet ge oss medlemmar en tätare kontakt.

Under hela förra året skrevs bara 131 inlägg i Känsligt. Det är mer än tio tusen färre än vad det skrevs i JÄIF under samma period.

Dessutom finns det inget som säger att dolda forum inte kan komma tillbaka om det är troligt att de kommer börja användas mer då. Men vi kan väl ge det här en chans och se hur det känns efter ett tag.


Genus1: Bra poäng! Där har det visst blivit lite fel.
Inlägget uppskattas av kx2

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?