feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Brainstorm: Fler medlemmar


Gå till senaste inlägget#1  Brainstorm: Fler medlemmar udd
2011-04-04 23:56:20

Trollstav Här på sajten finns det medlemmar som är smarta, kvicka, roliga, förnuftiga och pålästa. Och det är bra! Men visst vore det roligt om vi var några fler?

Därför tänkte jag att vi kunde brainstorma här om idéer för hur vi kan locka fler medlemmar. Kom med era idéer! Inget är för stort eller för litet, eller för knasigt eller för tråkigt. Det här är brainstorming och då ska allt fram. Även om en viss idé inte blir realiserad kan den ge inspiration till andra.

I den här (och många andra) brainstormningar är det inte tillåtet att kritisera andras förslag! Kom med dina egna idéer eller peppa andra, med andra ord. (Om det kommer upp något du inte gillar får du lita på crews goda omdöme -- eller ta det "enskilt" via mejl till webmaster@feminetik.se.)

Så, spåna loss!

#2  Nya feminetik Henrik
2011-04-05 00:50:18

En del av förslagen till nya feminetik var såna som skulle kunna väcka intresse och därmed locka hit fler. Jag tror det fanns ideer om att dela ut utmärkelser, om att låta feminetik representeras på offentliga möten och konferenser osv, om att arrangera nätdebatter i aktuella ämnen med inbjudna deltagare.

#3  Sv: Brainstorm: Fler medlemmar Ephemeer
2011-04-05 08:06:39

Klassiska communities/forum tappar användare.
Förslag: Porta feminetik till nätverkscommunities, eller bygg appar till android och iphone.
Inlägget uppskattas av SGTallentyre

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?