feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Hatkampanj i Diskussion?


Gå till senaste inlägget#1  Hatkampanj i Diskussion? Rat
2008-01-27 19:50:10

Jag skulle vilja hävda att denna tråd i Diskussion http://www.feminetik.se/diskutera/index.php?s… är en mer eller mindre renodlad hatkampanj mot sajten i fråga, något som är uttryckligen förbjudet enligt Feminetiks regler.

Tråden verkar alltså vara en ren mobbartråd som handlar om att slå ned på folk med andra uppfattningar: "sjukt konservativa åsikter", "tvångsföreställningar och tvångstankar", "stenåldern kan börja", "det är läskigt vilka åsikter folk har". "mörkrädd är bara förnamnet" är citat från tråden.

Vad säger ansvariga moderatorer? Varför klassas inte denna tråd som en hatkampanj och raderas?

#2  Sv: Hatkampanj i Diskussion? MarianneK
2008-01-27 21:28:13

Det är ingen "hatkampanj. Det är en diskussion. Att debattörerna är överens spelar ingen roll. Att diskiutera vad man tycker om antifeminism och könsrollskonservatism är inghet regelbrott.

Vilken regel är det du menar att detta skulle bryta mot? Ordet "hatkampanj" hittar jag inte i reglerna. Däremot står det om korståg. Men detta har inget gemensamt med ett korståg. Är det någon annan regel du anser att detta skulle bryta mot?

Att diskutera saker man ogillar är inte ett regelbrott. Snarare är det väl en rätt stor del av det man gör på ett feministiskt forum - att diskutera dåliga, icke-feministiska företeelser.

#3  Sv: Hatkampanj i Diskussion? Rat
2008-01-27 22:02:29

Du har ju själv skrivit att jag inte får driva hatkampanjer mot feminismen! Med vilken befogenhet skrev du så om det nu inte står något om hatkampanjer i reglerna?

Och exakt vad är det de "diskuterar" i denna tråd? De rackar ju bara ned på folk med andra åsikter än dem själva!

Är det detta som kallas att problematisera kanske?

#4  Rat MarianneK
2008-01-27 22:30:15

Du får inte föra korståg. Mot exempelvis feminismen. En hatkampanj som en person bedriver blir lätt till korstågande. Vilket är emot reglerna. Svårare än så är det inte. Du har väl förstått vad det är att bedriva korståg?

För att inte förvirra dig ska jag kanske skriva "Sluta upp med ditt "hata feminismen"-korståg" nästa gång. Skulle du bli gladare då? (Jag hoppas naturligtvis att du väljer inte bedriva korståg, så att denna situation inte uppstår.)

Det går utmärkt att diskutera och vara överens.

Du kan knappast be om mer förklaringar om vad ordet "problematisera" betyder. Både jäifare och feminister har gett dig en massa hjälp i den tråden. Har du ens läst deras svar?

#5  Rat Corona
2008-01-27 22:57:53

Jag förstår inte vad du vill med denna tråd och varför du tar upp ordet problematisera igen.
Det ordet diskuteras redan i en tråd du startat. Men uppenbarligen förstår du inte de förklaringar folk försöker ge dig. Läs igenom de svar du fått där.

Inte heller verkar du ha förstått feminetiks regler.
Man får faktiskt ifrågasätta ett annat forum, och man får ifrågasätta journalister, författare, politiker - så länge det inte handlar om hatbrott.

Och om man blir förskräckt över andra människors åsikter - och inser att dessa människor är i majoritet - så är det väl knappast någon hatkampanj som bedrivs?

Frågan är vad du egentligen vill med din medverkan här på femi?

Du är bra på att starta trådar - men inte så bra på att ta till dig information.

#6  Sv: Hatkampanj i Diskussion? bjornsdotter
2008-01-28 20:31:55

Trollstav Rat, jag ska ta din trådstart under beaktande, och självklart bör folk uttrycka sig sansat och konstruktivt även när de kritiserar t ex konservatism och antifeminism.

Men nej, någon "hatkampanj" är det inte. Och tråden kommer inte att raderas.

Mvh Björnligan

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?