feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

kunna redigera eller förhandsgranska åtminstonde


Gå till senaste inlägget#1  kunna redigera eller förhandsgranska åtminstonde lynx
2007-05-19 16:51:18

Tycker det är lite ovant att skriva meddelanden helt utan möjligheter att förhandsgranska, redigera elelr ta bort meddelanden.
Tycker det är självklart att kunna redigera ett meddelande innan någon svarat på det. Och kan man inte redigera borde man kunna förhandsgranska iaf :) Speciellt när det är en sån liten ruta med annan storlek än de tblir sedan t.o.m.

Börjar bli lite trött på att skriva här, gillar att disponera texten rätt, vara utan stavfel, ändra nån formulering som var otydlig eller upprepande osv

#2  Sv: kunna redigera eller förhandsgranska åtminstonde Faktum
2007-05-19 19:43:47

Tror detta var uppe på tapeten tidigare många gånger men ord som "självcensur" m.m. används som argument. Ungefär som att man i efterhand skulle ändra vad man skrivit för att något skulle ha "vunnit" eller nåt. På alla forum jag är reggad (utom feminetik) så finns det minst en 2 timmars möjlighet att redigera sina inlägg.

#3  Sv: kunna redigera eller förhandsgranska åtminstonde udd
2007-05-22 10:35:52

Trollstav Precis som Faktum säger har den här frågan varit uppe förut. Det finns nog egentligen fler anledningar till att inlägg inte går att redigera eller ta bort, men huvudanledningen är att vi tror att det lätt skulle bli förvirrande. Om ett inlägg blir fel föredrar vi istället att ytterligare ett inlägg postas som förklarar vad som blev fel.

När det gäller förhandsgranskning tror jag bara aldrig att det har blivit av. När det gäller stavfel och formuleringar går det ju lika bra att läsa i inmatningsrutan som i själva tråden. (Vissa webbläsare har ju till och med rättstavningsstöd i den här rutan.) I och med att det nu finns saker som skiljer sig mellan inmatningsrutan och det verkliga inlägget (citat och länkar) ser jag dock att det kan finnas en klar poäng att kunna förhandsgranska.

Förhandsgranskning kommer!

#4  Sv: kunna redigera eller förhandsgranska åtminstonde lynx
2007-05-25 13:19:59

Jaaa jippi

Och angående redigering, på vissa forum får man inte redigera efter att nån svarat på sitt inlägg. Då kan ju inte förvirring uppstå heller.

#5   Sjodin
2007-05-28 08:03:05

Trollstav Jag tycker det är mycket bra att man inte kan efterhandsredigera eller ta bort sina egna inlägg. Det faktumet verkar hämmande på nättroll helt enkelt.

#6  lynx MartinK
2007-05-29 17:45:21

Det är nyttigt att inte vara perfekt jämt.. ;-)

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?