feminetik.se feminetik.se

Just nu 22 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Vildmark!


Gå till senaste inlägget#1  Vildmark! Zwitter
2006-04-19 18:51:31

Jag har fått den stora äran att bli ny redaktör för feminetiks egen webbtidning Vildmark. Det känns väldigt roligt och inspirerande, och nu hoppas jag på er hjälp så att vi tillsammans kan göra Vildmark ännu bättre!

Så hjälp mig nu att spåna - hur ska vi få mer liv i den feministiska vildmarken? Vad tror ni om idéer som teman, pristävlingar och utlottningar till skribenterna? Har ni tips om intressanta feministiska gästskribenter vi kan bjuda in? Vill vi ha recensioner av böcker, filmer och musik med feministisk anknytning? Reportage från festivaler, offentliga debatter och politiska möten?

Det finns väldigt få begränsningar och massor av möjligheter. Som redaktör vill jag att Vildmark ska återspegla all aktivitet och det engagemang som finns här bland feminetiks medlemmar. Jag vill att den som läser Vildmark ska få en djupare och mer mångsidig bild av feminismen, som motvikt till kvällstidningarnas sensationsbaserade och ytliga motsvarighet. Men det kräver samarbete!

Så säg vad ni tycker, här i tråden eller direkt till mig. (Maila vildmark@feminetik.se) Alla tips, förslag och idéer är välkomna. Den som har någonting speciellt i åtanke som hen skulle vilja göra för tidningen, exempelvis recensera böcker, skriva regelbundna krönikor eller bevaka den feministiska aktiviteten inom ett visst geografiskt område, tveka inte att hojta till.

Och viktigast av allt; skriv skriv skriv i Vildmark! :-)

Vårvarma hälsningar,

/Zwitter

#2  Sv: Vildmark! metamorfos
2006-04-21 21:01:38

Ja! Allt!

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?