feminetik.se feminetik.se

Just nu 21 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Trådnamn i JÄIF


Gå till senaste inlägget#1  Trådnamn i JÄIF Johanna
2006-02-20 13:18:03

Jag har ett litet önskemål. När ni gör JÄIF-varanter av disksussion-trådar så väljer ni ofta att bara kopiera ursprungstrådens namn, vilket inte alltid är så talande. T.ex. här
http://www.feminetik.se/diskutera/index.php?f…
(Personen som startat tråden behöver inte känna sig utpekad, det var bara ett bra exempel).

Där vill ju personen diskutera en specifik fråga som dykt upp i tråden men inte har så mycket med ursprungstråden att göra. Jag tycker det vore bra med ett lite mer talande trådnamn.

#2  Min åsikt Sjodin
2006-02-20 14:35:57

För mig är det egentligen en ren principsak. Ibland finns det trådar i diskussion där jag vill delta i debatten. Eftersom jag inte får skriva där så får jag finna mig i att skriva där jag kan, i JÄIF. Jag hade självklart föredragit att skriva mitt inlägg som ett inlägg i diskussion istället för som en egen tråd i JÄIF. Jag tycker själv att ditt exempel, som jag är pappa till, egentligen inte håller som en egen tråd. Det är ett inlägg i tråden i diskussion som jag tvingas till att posta i JÄIF eftersom jag inte har något annat val.

Med anledning av det så tycker jag att det är naturligt att kalla tråden för något som hänvisar till tråden i diskussion så att puckarna blir så raka som möjligt.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?