feminetik.se feminetik.se

Just nu 17 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm.


Gå till senaste inlägget#1  Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. elu
2006-02-14 21:31:06

Trollstav Metamorfos skrev i en annan tråd :"För ärligt talat anser jag att kvaliteten på diskussionerna i jäif har försämrats radikalt sedan ni "slutade censurera""

Hur är det med detta egentligen. Har kvaliteten på diskussionerna i JÄIF sjunkit under den senaste tiden? I så fall vad tycker ni bör göras? Om det blir fler feminetister som "bojkottar" JÄIF så tycker jag det är en tråkig utveckling. Ni som har/funderar på separatist-läge, vad är orsaken till detta främst och vad kan isf göras.

Angående att vi "slutade censurera" så är det väl så att så att någon riktig censur (förhandsgranskning aldrig förekommit). Däremot tänkte vi att mindre regelavvikelser skulle kommenteras med tillsägelse i stället för att tas bort som helhet, bla för att skapa kontinuitet i diskussionen. Frågan är ju om detta har haft avsedd effekt, eller bara skapar intresse av att testa var gränserna egentligen går.

#2  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Johanna
2006-02-14 21:34:33

Jag har alltid tyckt att det är en dålig idé att låta regelbrott stå kvar, i och med att det då lönar sig att skriva regelbrott. Vad gör en tillsägelse liksom... om hela inlägget riskerar att ryka så tänker folk antagligen efter lite mer innan de skriver påhopp.

#3  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Johanna
2006-02-14 21:38:47

metamorfos sa:
Mina fördomar mot icke-symbol-nick bekräftas så gott som varje gång jag försöker läsa en tråd på jäif. Det finns några få jäifare som verkar vilja ha en konstruktiv dialog, men den största mängden inlägg från nick utan symbol är mest... well... trams, i mina ögon. Det finns samtidigt rätt många feminetister med symbol framför nicket som skriver oerhört välformulerade och tänkvärda inlägg i jäif. Därför kan jag lugnt hoppa över det mesta när andan faller på och jag får för mig att läsa något i jäif - vilket händer alltmer sällan.


När jag läser jäif läser jag enbart feminetist-inlägg just av ovanstående anledning. Feminetisters svar till jäif:are gör det enkelt att följa tråden utan att behöva plöja igenom det som metamorfos kallar trams. Den nivån som brukar vara på diskussionerna orkar jag bara inte med.

#4  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. metamorfos
2006-02-14 22:13:56

Som sagt, jag tycker ju att kvaliteten har sjunkit. Därför kör jag separatistiskt och läser bara jäif som icke inloggad, för att icke inledas i frestelse att begå ytterligare regelbrott.

Kanske ligger det hela hos mig - jag har ledsnat på att a) i egenskap av feminist ställas till svars för ditten och datten som Aftonblaskan och andra påstår att någon har sagt eller gjort, b) behöva förklara för femtielfte gången att nej, feminister är inte emot sex, men väldigt många ser makt- och genusrelaterade problem i prostitution och porr, c) få lösryckta meningar ur långa diskuterande inlägg citerade i helt andra sammanhang och dessutom misstolkade (medvetet eller omedvetet ska jag låta vara osagt)... osv.

När nu inte heller solklara regelbrott tas bort, utan inlägg bara kommenteras lite "halvslappt", känns det meningslöst att ens försöka föra en vettig diskussion - varför ska jag skärpa mig och hålla en god ton när ingen annan behöver göra det?

#5  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Lonny
2006-02-14 22:21:44

Och jag som trodde feminister ansåg sig vara så fördomsfria...

#6  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. metamorfos
2006-02-14 22:23:42

Se där, ett praktexempel på vad jag menar.

Nej du Lonny, däremot har många feminister insett vilka fördomar de har och jobbar med dem.

#7  Metamorfos Lonny
2006-02-14 22:44:34

Förklara i stället på vilket sätt är det en givande för diskussionenen att skriva att det inte är nån idé att läsa inlägg från icke-feminetister? Min poäng - att ni då gör er skyldiga till fördomar - är därför det enda matnyttiga i den här tråden än så länge.

#8  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. metamorfos
2006-02-14 22:59:52

Nä. Jag tänker inte förklara någonting för dig så länge du inte själv ser vilka fördomar du har om feminister.

#9  Kvalitet &c elu
2006-02-14 23:00:57

Lonny: Ge lite egna förslag i stället för att hoppa på andra och anklaga. Det känns inte vidare konstruktivt

Personligen gillar jag inte heller att separatistläget finns, fast det är ju inte heller ett hälsotecken på diskussionen om personer "sållar" inläggen på ovannämnda vis.

#10  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. kezo
2006-02-14 23:02:06

Jag har faktiskt inget att anmärka på modereringen, men tycker att det måste vara upp till varje feminist om de vill hänga på Jäif eller inte - om utvecklingen går åt att fler feminister väljer separatistiskt, så kanske det lika gärna visar att fler feminister helt enkelt är mer intresserade av intern diskussion. Jäif finns så länge intresse finns. De andra forumen också. Så är det bara.

Jag tycker att Jäif hade en lägre nivå på debatten för några månader sedan, än nu. Några riktigt fula fiskar tycktes återkomma gång på gång och skrev mest provocerande, för att inte säga agressiva inlägg. Men de verkar vara borta nu.
Ta i trä...

#11  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. metamorfos
2006-02-14 23:42:37

Ja, det var väl ungefär i den vevan som jag kopplade in separatistläget. Inte för att jag tycker det blivit så väldigt mycket bättre nu, frånsett det/de återkommande, men det beror förmodligen på att jag tröttnat på tramsandet, som sagt var.

#12  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. fjallyoghurt
2006-02-15 08:23:28

Jag tycker diskussionerna på jäif som oftas är bra även om det av naturliga skäl finns större olikheter i åsikter och sättet att framföra dem än det finns på tycka. Om man däremot uppfattar jäif-inlägg som trams så bör man säkert välja att vara feministseparatist. För trams är det inte, även om det givetvis finns gott om inlägg som är avsiktligt provokativa. Största problemet som jag uppfattar i diskussioner är att det blir för mycket tävling mellan grupper, det blir viktigare att trycka ner motståndet än att analysera och resonera. I det avseendet uppfatar jag de behornade nicken som något värre, men det kan ju hänga ihop med att inte heller jag kan frigöra mej från en grupptillhörighetskänsla. Jag jobbar på att frigöra mej från den, borde inte vara omöjligt. Och jag hoppas att fler håller i minnet att frånvaro/närvaro av krumelur framför nicket inte säger så hemskt mycket om personen bakom.

Det är INTE fråga om två grupper med sinsemellan identiska åsikter. Och de är absolut inte fråga om att alla på "motståndarlaget" tycker tvärt emot. Tvärt om. Det finns givetvis djupa åsiktsskillnader mellan feminister liksom det finns mellan jäifare. Det finns förstås också stora möjligheter att hitta åsiktsfränder i "motståndarlaget".

#13  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Fosfolipid
2006-02-15 09:47:45

Jag delar nog uppfattningen i #3, med viss modifikation. Det är bara inlägg av vissa utvalda eller helt nya medlemmar jag läser, både feminetister och jäifare, men övervikten är nog aningen åt feminetister. Det rena flamset verkar dock lika väl representerat på båda sidor om staketet. Kanske är det för att jäif är dit feminetister går när de bara vill dryga sig, men det har förstås inte jag någon koll på.

Separatistläget är i alla fall bra. De som slår på det stör inte mig något mer. Hittills har det inte hänt att någon vars åsikter jag räknat försvunnit. Bra för mig, bra för dem.

Om modereringen har jag ingen åsikt.

#14  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Sthlmjesper
2006-02-15 10:44:59

Nja, jag har nog snarast motsatt uppfattning till #3 och Fosfolipid.

Jag bläddrar också ibland förbi, speciellt långa inlägg, med sånt jag uppfattar som trams som för bort diskussionen från huvudämnet.
Därför håller jag mig då ofta till Jäifarnas inlägg.
Men visst förekommer trams också från Jäifares sida.

Angående moderering så tycker jag att det ska vara fritt att kunna uttrycka sig utan att riskera cencur. Om man avsiktligt är ute efter att spamma, sabba diskussionen eller hota och grovt förolämpa andra personer så tycker jag dock att det kan vara ok med borttagning av sådant.

Jag tycker att det har varit ganska bra diskussioner på Jäif. Ibland hettar det till lite och vissa feminister verkar då väldigt snabbt bli obekväma och gör sig feministseparatistiska.
Jag vet inte varför skulden för detta automatiskt skulle läggas på Jäifarna ?
Om två personer har olika åsikter så betyder ju inte det automatiskt att det är den enes fel.

Jag tycker att modereringen verkar ha varit på en ganska bra nivå på sista tiden med få borttagna inlägg.

Dock så tycker jag mig se ett mönster i att om två personer träter med varandra i en debatt, en feminist och en Jäifare, och censur/varningar äger rum, så är det nästan alltid Jäifarens inlägg som krititiseras/tas bort. Detta trots att ingen av personernas inlägg är bättre eller värre än den andres vad jag kan se.

Exempel på detta finns tom i den här tråden när Metamorphos anklagar Jäif för att vara för tramsigt och oseriöst och Lonny säger att han trodde att feminister var fördomsfria.
Enbart Lonny kritiseras då för detta.

Ett annat exempel är i nån tråd om prostitution där RasmusS anklagar nån för lögn efter att personen tillskrivit honom åsikter han inte har.
Hans försvarsinlägg raderades men inte de inlägg av feminister som falskeligen anklagade honom.

#15  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Kalle
2006-02-15 11:15:04

Ja, jag tycker att kvalitén på diskussionerna sjunkit. Kanske inte de senaste månaderna, men definitivt för den som ser över en längre period. Men jag anser inte att det hänger ihop med modereringens nivå/vara eller icke vara.

Däremot tycker jag att det numera är oerhört svårt att få till en konstruktiv diskussion. Men som kommentar till #3 och 4 så tycker jag att det är Feministerna som står för tramsandet, även om många JÄIF:are skriver provokativt.

Såhär blir det naturligtvis i takt med att det kommer nya medlemmar som upprepar saker som diskuterats tidigare. Gamla feminister tröttnar och stänger av JÄIF, de enda som stannar kvar är de som finner nöje i att häckla frågeställarna. Så det enda sättet att få respons blir att trappa upp provokationerna...

Trist...

Sedan känns det ju lite konstigt att läsa Tycka/Diskussion/Diskutera. Där skrivs ju ofta inlägg som kan uppfattas minst lika provocerande och verklighetsfrämmande för en JÄIF:are. Skillnaden är att vi då inte har någon möjlighet att bemöta detta, eller be författaren förtydliga sig.

PS. Ryggdunk till moderatorerna! Såvitt jag kan se gör ni ett bra jobb!

#16  Min åsikt.. Sjodin
2006-02-15 11:22:22

När jag läser inläggen i den här tråden är att flertalet som skriver härinne så slås jag av den oerhört arroganta och fördomsfulla tonen.
Denna t.ex.

Feminetisters svar till jäif:are gör det enkelt att följa tråden utan att behöva plöja igenom det som metamorfos kallar trams.


Är inte det en härskarteknik av allra unknaste sort så vet inte jag...

#17  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Kalle
2006-02-15 11:55:43

Ang. Metamorfos och Lonny, #3 till #8:

Tja, det verkar som att Metamorfos försöker bearbeta sina fördomar att JÄIF:are skriver trams genom att då och då stänga av sitt seperatist-läge. Tyvärr anser h*n sig då enbart få sina fördomar bekräftade genom dessa försök.

Lonnys fördomar om feminister som fördomsfria torde ju effektivt vara åtgärdade efter ordväxlingen ovan...

#18  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Simone
2006-02-15 13:23:55

Jag läser och deltar mer och mer sällan i diskussioner i JÄIF. Mestadels för att jag börjar känna igen och kunna förutsäga argumentationen och vilka frågor som diskuteras. Jag börjar bli för gammal helt enkelt och inget känns direkt nytt längre ;) Sedan tycker jag lite att diskussionerna blir allt sämre och positionerna, från båda sidor, alltmer låsta och oförstående, vilket är hemskt tråkigt. Det finns dock modiga själar på båda sidor som orkar hålla lågan uppe, de skall ha all cred.

Själv har jag svårt för både alltför långa inlägg och alltför korta, ofta okonstruktiva "feminister tycker si/Jäifare tycker så" inlägg. Ibland kan jag dessutom märka att man automatiskt håller med sin egen grupp, fastän kanske nån i motsatta gruppen sagt samma sakt några inlägg ovanför.

Angående ta bort inlägg eller inte så tycker jag inlägg som bryter mot reglerna skall tas bort. Dels för att personen som begår övertramp inte skall belönas genom att inlägget står kvar, sedan för att dessa inlägg kan ha en nedragande effekt på nivån i stort.
Jag kan även hålla med om att moderatorerna på JÄIF har en tendens till att huta åt Jäifare mer än feminetster. Jag har dock inga bevis, det kan ju vara så att vi sköter oss bättre :P
Moderatorerna gör f.ö ett mycket gott jobb!

Oh! Alice Cooper på radion! *joy*

#19  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. kezo
2006-02-15 13:44:47

Jag kanske är fördomsfull, men när jag är inne på Jäif, känner jag lite att jag får ta det för vad det är. Med det menar jag naturligtvis inte att alla Jäfare verkar korkade medan alla feminister är smarta.
Men jag "förväntar" mig ändå olika typer av debatter och - om man så vill - olika nivåer på debatterna, i de olika forumen.

Har haft många givande diskussioner på Jäif, men har man hängt här ett tag, är det ju knappast någon nyhet att vissa som reggar sig, inte är speciellt intresserade av någon diskussion egentligen. Det är tråkigt, men ibland kan det vara kul att slänga käft med dem ändå. Dock inte över en viss gräns, och det är därför jag tycker det är bra att modereringen finns.

#20  #18 Sjodin
2006-02-15 15:39:21

Simone:

Upplever du att det alltid är nya och fräscha spörsmål som dryftas på diskussion?

Min uppfattning är att man där verkligen idisslar samma gamla frågor igen och igen. Men det är bara min egen reflektion.

#21  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Simone
2006-02-15 15:59:54

Nej, det kommer samma ämnen om och om igen även där. Men jag tycker det är mindre "hit 'n run" på diskutera, dvs besökare som slänger upp en tråd utan att ha läst vad som skrivits i ämnet tidigare, och som sedan kanske bara sticker. Det gör ju att återupprepningsmassan blir större på JÄIF.

#22  Simone Fosfolipid
2006-02-15 16:42:02

Att de ivriga hamnar på jäif är väl självklart. Det är ju lättare att komma igång där om man bara vill bli medlem och börja producera inlägg fort som attan. Därför blir det också en himla massa trådar skrivna av folk som tror att F! aldrig diskuterats förr. Går kanske inte att göra något åt heller, eftersom det inte verkar finnas någon vilja eller mening med att släppa in dem på tycka (vilket ju så att säga hade spritt ut dessa personer något).

#23  Fosfolipid Simone
2006-02-15 16:49:55

Vad menar du? Varför är det lättare att komma igång på JÄIF?
Är det kortare registreringsförfarande? Eller är icke-feminister ivrigare än feminister? Jag förstår inte...

#24  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Adibisi
2006-02-16 08:21:28

Nivån? Vilken nivå? Den allmänna attityden osar härskartekniker så en gasmask vore på sin plats. De egna feministiska teserna bekräftas och lyfts ständigt fram och kommer det frågeställningar som på det alla minsta vis kan tänkas rubba doktrinen så negligeras dem och förpassas till glömskan stora brun, eller läses ite alls; säg ett bottenlöst förfall - så beskriver du "nivån" på ett mer rättvist sätt. Ta könsmaktsordningen som ett ex. Jag har aldrig blivit så utfryst, mobbad och dålig behandlad som när jag har varit ensam man på kvinnodominerande arbetsplatser med kvinnliga chefer. Feministerna har varit värst, naturligtvis! Allting som hotar feministernas patenterade offerroll avisas aggressivt. Utan offeroll igen inflytande verkar vara melodin! Lycka till! Nu adjöss för min del!

#25  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. FemAspirant
2006-02-16 10:43:16

Liksom på de flesta andra forum jag diskuterar koncentrerar jag mig mestadels på att läsa de jag vet har skilda åsikter från mig själv. Det är mer stimulerande och intressant.

#26  Simone Fosfolipid
2006-02-16 10:53:46

Jag har aldrig slutfört feminetistansökan så jag kan inte svara för exakt hur det egentligen funkar, men det _ser_ i alla fall ut som att det är lättare att registrera sig som jäifare.

#27  Fosfolipid Simone
2006-02-16 15:28:21

Ah, min käre Watson, det vet man ju inte från början när man reggar sig :) Då väljer personen (förhoppningsvis) efter feminist/inte feminist... Sedan är det bara att harva igenom ansökan.

#28  Ang. "trams" i JÄIF Kalle
2006-02-16 17:01:33

Den som skriver något på JÄIF kan får ju i alla fall vara beredd att motivera och bevisa sitt påstående, för allting ifrågasätts genast ur alla tänkbara synvinklar (och ofta även några otänkbara...)

På feministforumet verkar det däremot ibland som att folk kan häva ur sig nästan vadsomhelst som exempel på orättvisor och könsmaktsordning, och folk bara jamsar med. Ta t ex frågan om parfym, på JÄIF var det genast några stycken som ifrågasatte uppdelningen i dam- och herr-parfym. Varför var det ingen som gjorde det i den ursprungliga tråden Tycka? För att det var en feminist som frågade? Eller påståendet i hockey-tråden att tacklingar har förbjudits i NHL... :-) Varför har ingen ifrågasatt detta?

#29  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. android
2006-02-16 17:04:08

Men jösses Kalle, den tråden du snackar om fick inget bemötande alls eftersom den stängdes. Liiite svårt att bemöta nåt i en stängd tråd...

#30  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. metamorfos
2006-02-16 17:11:58

Kalle sa:
för allting ifrågasätts genast ur alla tänkbara synvinklar (och ofta även några otänkbara...)


Skulle nog vilja gå så långt som att vända på det. Allt ifrågasätts genast ur alla möjliga otänkbara synvinklar (och ibland även några genomtänkta). Det är ett av de största problemen med jäif, nämligen de förutfattade meningarna om feminister. Som referenserna till den där låsta tråden android refererar till. Det får en ju verkligen att undra om någon ens orkar öppna tråden för att läsa det enda svar som finns.

#31  Android och Metamorfos Kalle
2006-02-17 09:34:43

Jo, men varför stängdes tråden? Och varför kommentaren att sånt här diskuterar vi någon annanstans, medan motsvarande fråga i JÄIF fick ett sådant raljerande bemötande? Struts-mentalitet?

Jag HAR läst det enda svaret som fanns, och det var just hyschandet som jag kommenterade... (Har trådden t o m blivit raderad nu, eller är det mina ögon som spelar mig ett spratt?)


Sedan tycker jag att det största problemet med JÄIF är de förutfattade meningarna på båda sidor, inte bara om feminister! Många JÄIF:are, t ex jag, är sökare som delar många åsikter även om vi kritiserar en del. Men många verkar tro att vi bara är feministhatare hela bunten.

#32  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. android
2006-02-17 09:41:38

I "diskussion" ville om jag minns rätt trådstartaren ha tips på parfym till sin lillebror eller nåt sånt.
Det känns inte som att en sådan tips-tråd var on topic. Moderatorn hänvisade därför till "småsnack", som är en off-topic-sida inne på medlemsdelen, där vi kan tipsa varann om lite allt möjligt som inte är feminism-relaterat. Tråden passar helt enkelt bättre där.

I jäif däremot, var frågan _vad_vi_tycker_ om uppdelningen herrparfym-damparfym. Det är ju en annan grej, som passar bättre i ett diskussionsforum. Håller du inte med?

#33  disk i jäif, mod mm. UppåtEmma
2006-02-17 11:26:35

jag tror absolut inte att alla är feministhatare. Men om någon kommer med ett påstående som inte är sant eller dåligt underbyggt eller som får mig att undra - då konfronterar jag det.

Jag tycker det är övervägande påståenden på jäif - och väldigt lite frågor. Och de frågor som kommer är enligt min mening oftast viktade kring ett påstående. Tex "tjejen i BB som knullade efter 6h kallar sig superfeminist. Stödjer ni henne fullt ut?" Hur fasiken ska en svara på det ?!?
Om folk (jäifare) är så nyfikna på feminism och feminister - varför finns det inte fler direkta, sakliga frågor och undringar?

#34  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Kalle
2006-02-17 11:54:01

Android: Jovisst, själva frågan kanske passade bättre i "Småsnack". Men varför inte, såsom det gjordes på JÄIF, direkt ifrågasätta varför även en feminist som trådstartaren på "Diskutera" gör uppdelning mellan dam- och herr-parfym...? ;-)

UppåtEmma: Det är just det jag reagerat på. Osanna och/eller dåligt underbyggda påståenden slinker igenom utan konfrontation mycket lättare på feministdelen, men i JÄIF är det alltid någon som ifrågasätter.

"Hur fasiken ska en svara på det?" Tja, om du som person har en åsikt så kan du ju skriva den, annars kan du ju låta bli? ;-)

#35  som vanligt... Sjodin
2006-02-17 13:29:26

...läser UppåtEmma inlägg som fan läser bibeln. Det finns INGET inlägg i JÄIF dom säger ""tjejen i BB som knullade efter 6h kallar sig superfeminist. Stödjer ni henne fullt ut?" Det är lögn och förbannad dikt och tyvärr rätt talande för debattekniken hos vissa.

Så mitt svar till Kalle i inlägg #34 är helt enkelt att hon inte kan svara på det eftersom det citatet är ihopdiktat av henne.

#36  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. UppåtEmma
2006-02-17 14:07:42

som vanligt? när har jag gjort det menar du?

jag har aldrig påstått att jag direkt citerat någon - kaninöronen var för att skilja stycket från övrigt och beskriva en andemening. Hade jag citerat någon hade jag angett från vem.

#37  På juristspråk... Sjodin
2006-02-17 15:56:03

..brukar man säga om uppåtemmas inlägg nr #36 att "den bär efterhandskonstruktionens prägel" och jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Ett citattecken är ett citattecken och ska användas i syfte att citera något eller någon. Vill du avgränsa ett stycke föreslår jag t.ex. en radbrytning. För övrigt är även andemeningen du beskriver rent nonsens och direkt ihopdiktat av dig. Min andemening med inlägget http://www.feminetik.se/diskutera/index.php?s… finns under inlägg #1.

#38  Kalle #31 hansi
2006-02-17 16:26:57

Trollstav Eftersom det var jag som låste (och efter ett tag även tog bort) tråden är det väl på sin plats att jag svarar varför. Som android redan berättat så har vi ett OT-forum på medlemsdelen där saker som inte är direkt kopplade till feminism tas upp. Trådstarten hade ingen feministisk koppling, så därför beslutade jag mig för att låsa tråden och hänvisa till Småsnack i stället.

Visst har du rätt i att det hade varit intressant om någon hade ställt frågan om varför parfymer prompt ska vara uppdelade efter kön, men det är ju inget som hindrar att någon startar en sån tråd, eller hur? Att frågan togs upp på jäif är ju bara bra, och möjligtvis så är det så att de som kände för att diskutera parfymer har gjort/tänker göra det på jäif i stället för att starta en ny tråd på diskussion.

#39  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. vitastjerna
2006-02-18 19:56:52

Hej elu,

Jag tycker du och crew sköter er bra. Jag ser på min inloggning att jag varit här i ett år idag. Hurra för mig!

Tycker du att jag saggar ner något här så kan du skicka ut mig direkt! Jag tycker jag är en bra människa fast jag inte är feminist (kommer antagligen inte att bli det heller).

Man brukar ju säga att levande saker aldrig står still. Så det är väl helt på sin plats att det går upp och ner.

#40  Sv: Kvalitet på diskussionerna i JÄIF, moderering mm. Zana
2006-02-19 14:08:38

Finns det något otacksammare gratisjobb än att vara moderator?

All cred till moderatorna och tack för ert eminenta jobb!

Jag skulle inte ha gjort det bättre själv;) (Nåja, troligtvis mycket mycket sämre).

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?