feminetik.se feminetik.se

Just nu 17 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Ljuv musik i Utblick


Gå till senaste inlägget#1  Ljuv musik i Utblick Alkonost
2006-01-11 11:50:44

Jag antar att eftersom det finns film och litteratur i Utblick så har idén med musik lyfts och förkastatas av någon anledning? Kanske skulle jag kunna inpirera till att ändra det beslutet genom att tipsa om Tegan and Sara?

#2  Sv: Ljuv musik i Utblick Alvunger
2006-01-11 13:17:34

Nej då, det har alls inte förkastats. Det är något som vi absolut tänkt utöka med, men saken är att Utblick är lite slött och verkar inte vara så välanvänt, därmed väntar vi med nya rubriker tills vi kommit på bra sätt att promota Utblick på. (Inte bra med halvtomma kategorier här, därmed inte sagt att musik per automatik blir halvtomt, men risken finns eftersom övriga kategorier får nåt nytt så sällan.)

Ett perfekt sätt att damma liv i Utblick och komma på front row seat angående vilka element som skall vara med är såklart att söka posten som Utblickredaktör =)

Så ni som är om er och kring er och gillar Utblick och ser potential - sök!

#3  Sv: Ljuv musik i Utblick SuzieQ
2006-01-13 17:38:28

Jag saknar också musik i utblick! Och tycker det är roligt att gå in där och kolla efter vilken bok man ska kolla efter nästa gång man behöver nåt att läsa, eller om det finns nån spännande film att kolla efter i videobutiken. Men det stämmer att det inte verkar fyllas på särskilt effektivt.... Jaja. Iallafall: fram med utblick! Hoppas ni hittar nån schysst redaktör som kan fixa till lite!

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?