feminetik.se feminetik.se

Just nu 19 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Josefin!


Gå till senaste inlägget#1  Josefin! Fredrik
2004-03-10 21:51:47

Jag har en fråga. Det är nämligen så att jag sitter med i jämställdhetsgruppen för AF, och vi har utarbetat en jämställdhetspolicy samt börjat dra upp linjerna för en jämställdhetsplan. Detta år blir det dock ingen plan, eftersom vi inte kommer hinna, men vi har pratat om att ändå försöka anordna ett semenarium om någon gruppdynamik ur ett genusperspektiv innan sommaren. Har du någon aning om vem man skulle kunna vända sig till här i Lund?

#2  ... Fredrik
2004-03-10 21:52:13

seminarium

#3  Bra grupp :) Josefine Alvunger
2004-03-11 15:18:39

Gruppdynamik.. ajdå. Det låter mer som ett fall för en personalvetare, eller organisationskommunikation. Kolla om någon av deras doktorander sysslar med det ur genusperspektiv. De brukar vara glada för all uppmärksamhet de kan få till sina avhandlingar. När jag skulle ha tag på en som skulle hjälpa mig med min magister skickade jag ett brev till doktorandhandledaren på Sociologen. Sedan vidarebefordrade den personen mitt brev till lämplig person, o jag har fått massor med hjälp. Rätt person på rätt plats!

Jag skulle hystat ett brev till Centrum för genusvetenskap, förslagsvis till Studierektorn och bett henne vidarebefordra det till de anställda. Vet inte om ni tänkt betala, men är tveksam till om de gör det gratis.. Kanske av goodwill till AF :)

#4  Tack Fredrik
2004-03-11 23:58:59

Vi får se vad det blir. Tack för informationen.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?