feminetik.se feminetik.se

Just nu 16 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Rytels senaste upptåg.


Gå till senaste inlägget#1  Rytels senaste upptåg. Balder
2005-01-28 15:50:24

Nu har kvinnan som tidigare slagit fast att hon är så rasistisk mot vita att hon aldrig kommer att föda ett vitt barn, än en gång slagit smaklöshetsrekord. I gårdagens metro kunde man läsa om att hon designat t-shirts med texten "Jag har också gjort abort". Dessutom har hon tillverkat halssmycken föreställande glada foster. Hon menar att fostren är glada i sin himmel för att de sluppit födas oönskade.
Rytel har själv gjort abort. Undrar om det var för att fostret var vitt? Med rasabortister som Rytel som vänner behöver feminismen inga fiender.

#2   Ell
2005-01-28 16:12:31

jag apploderar hennes "upptåg" för att jag anser att alla kvinnor ska ha rätten att få göra abort och det är exakt vad henne lilla upptåg handlar om!

Hurra för Johanna

#3  Balder Kerstin
2005-01-28 16:36:45

Varför kallar du henne rasabortist? Du sitter ju bara och spekulerar.

Jag ställer inte upp på allt Joanna Rytel gör, men hennes glada aborterade barn och abortkyrkogården applåderar jag definitivt.

Sedan undrar jag varför du tycker att det är smaklöst att göra konst med foster.

#4  Vad jag menar med rasabortist. Balder
2005-01-28 18:10:57

Någon som skulle kunna tänka sig att göra abort enbart för att fostret är av fel ras. Med tanke på att hon sagt att hon avskyr vita män och aldrig skulle kunna tänka sig att föda ett vitt barn förefaller det högst tänkbart att hon skulle sympatisera med abort baserat på fostrets rastillhörighet. Under förutsättning att fostret är vitt altså.

#5   TKU
2005-01-28 18:14:39

Vad som är smakligt eller smaklöst är väl per definition subjektivt? Och man kan inte förbjuda folk att göra smaklösa konstverk.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?