feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

good girl/bad girl


Gå till senaste inlägget#1  good girl/bad girl Blindalina
2007-09-16 17:40:52

(flyttar tråden från Känsligt.)

Visst finns det ett visst idealsatt beteendemönster för killar också, men särskilt tjejer har ju i en del sammanhang, oftast där tjejbilden är inblandad, en agenda för hur vi ska bete oss för att "vara" " goda, duktiga, lyckade, sunda" tjejer ( se exempelvis alla shamporeklamer på tv) respektive alternativet, lite mischevous eller missanpassade sådär.

se bara på paris hilton, hon är allt det där i en mischmashig röra- representerar den goda tjejen på ytan, men rebellar inunder.

men det kan även röra många andra grejer i våra liv.

på vilket sätt är ni good girl och/eller bad girl?

#2  Sv: good girl/bad girl Blindalina
2007-09-16 17:48:06

* jag är bad girl när jag glömmer att städa och får lite konstnärsrus sådär så att disken inte blir relevant.

killar får också ta upp good boy/bad boy om de vill, men det blir kanske lite annorlunda.

"Lohan hade sex på rehab"

Upptäcktes med manlig patient på toaletten
Lindsay Lohan är inlåst på rehab – men är fortfarande en bad girl.

Enligt News of the world upptäcktes skådespelerskan med en man inne på toaletten.

– De såg ut som två olydiga barn, säger en källa.

Personalen på avgiftningskliniken Cirque Lodge hörde konstiga ljud från toaletten och öppnade dörren för att se efter vad som pågick.

– Lindsay befann sig i en "generande" position med en man – som också är patient på Cirque. De såg ut som två olydiga barn som blev påkomna med att kyssas bakom cykelstället, säger en källa.

– Han var en snygg kille – lång med brunt hår och muskulös…precis vad Lindsay gillar. Ryktena att de hade haft sex spreds som en löpeld på stället.

Enligt samma källa var händelsen ett uppror mot att hon fått i uppgift att städa toaletterna.

– Hon var rosenrasande över att behöva städa toaletterna så teorin är att hon bestämde sig för att göra något riktigt smutsigt där inne…

– Lindsay har haft utbrott som ett litet barn och sagt till alla att hon saknar festandet. Hon är ett hopplöst fall och det är tydligt att hon inte kan vänta på att få komma tillbaka till sitt vanliga partyliv. "

åhh, hon är en SÅN bad baaad girl! FYYYYY lohan, borde straffas! hon får vara med här!

#3  Sv: good girl/bad girl Blindalina
2007-09-16 17:49:41

jag känner mig som en krystat good girl varje gång jag inhandlar kläder eller hygienprylar av nån anledning. eller kollar på modebloggar eller kläder på nätet. fast det kan likagärna slå över till fjollighet.
samtidigt som jag känner att det är nice. :) iaf snygga kläder.

*VERYY good girl: inhandla rakprodukter, gärna Gilette. rosa.

eller andra produkter de reklamat för med de där hyperstylade hysteriskt leende sexiga tjejerna i softat ljus och den där sensuella kvinnliga voice overn som säger hur jag ska vara som kvinna för att ta hand om mig själv.


*jättemkt good girl- sitta i invirad huvudhandduk, insmörjd i hudlotion, i badrummet, ha rakat benen (gärna vax) och är nu ifärd med att måla tånaglarna via tåseparerare i gummi.

tvätta och hänga upp kläder.

få bra på prov

stora IT-bags.

* very bad girl-äta pomfritt till lunch på ett förvarinsburkplastlock för att diskmedlet är slut och en inte orkat handla- för att pomfritt är det enda en har. som jag gjorde förra månaden. :)

ibland är det svårt att veta vad som bara är slacker och vad som är bad girl, men det här faller nog ändå in under badgirl.


*brutalbadgirl - bara tvätta sig med tvål och sportshampoo från överskottsbolaget, och skita i alla andra hygienprodukter och inte ha nånting i badrumsskåpet. aldrig raka sig.

som en kille typ..!!

(iaf ganska stor majoritet)


* bad girl - ta plats på stan. sitta själv på cafe om det inte är nödvändigt. sitta med skrevande ben. gå med målmedvetna steg och inte återhållsamma trippande.

* supergoodgirl -
återhållsamhet, försiktighet, och framförallt hård, ständig självkontroll

* förfärligt badgirl- lukta svett och ha ovårdat hår, och slapp t-shirt.

nu ska jag hejda mig for a while.. :)

#4  Sv: good girl/bad girl Violsol
2009-06-19 14:18:26

För det allra mesta bad girl...
När jag dominerar samtalet fast rummet är fullt av killar, när jag är bussiness girl, när jag är slacker i 180 och inte bryr mig om att borsta håret eller diska , när jag är bitchig, eller flirtig, och när jag skrattar åt alltihop! När jag busar och vägrar göra som jag blir tillsagd, när jag skvallrar.

Good girl, när jag lagar ordentlig mat och går och hälsar på mamma , och gör hennes ärenden, när jag fixar med allt praktiskt i livet.
Och tar på mig den beiga kappan och håret i knut, för att inte synas för mycket ....

#5  Sv: good girl/bad girl martinius
2009-06-19 21:21:03

Bad girl: När jag är övertygad om att jag kommer bli bäst på vad det än är jag bestämmer mej för att göra, trots att jag har tre resttentor efter mej.

Good girl: När jag rakar mej i armhålorna för att inte irritera folk. Eller det kanske är coward girl :p

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?