feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Vad är prostitution?


Gå till senaste inlägget#1  Vad är prostitution? David M
2003-11-06 18:26:35

Jag tittade på DrPhil igår och det handlar om kvinnor, tjejer som bara kan tänka sig vara med män som har pengar. Utöver det gjorde de ett litet test och skickade ut en skådespelare på krogen. En gång som rik och med fin bil och en gång som normal medelsvensson. Som normal blev han utfryst och ALLA nonchalerade honom som rik så hann han inte ens parkera bilen innan flickorna flockades, en tom visade brösten. En rolig parantes var att när han som fattig frågade om pengar spelar roll så sa ALLA att det gör det men när han var rik och frågade samma sak så sa ALLA att pengar inte är viktigt. Ni förstår, allt är ett spel.

Men så till frågan. Jag vet och alla vet att de flesta flickor attraheras av framgång och makt. (Nu kommer det dyka upp tjejer som säger "jag tycker inte alls pengar är viktigt" men det struntar jag i. Det räcker med att titta ut från fönstret och se att pengar attraherar tjejer) Men vad är det för skillnad på en tjej som bara kan dejta killar som är rika och en tjej som säljer sex? Enligt mig INGEN ALLS. "Golddiggers" är enligt mig nästan värre.

Men vad tycker ni?

Tilläggas bör också att jag dock inte anser att nån av de gör fel. Jag menar bara att varför ser samhället så skilt på de två grupperna av tjejer?

#2  Bara en tanke... JoeHill
2003-11-07 10:34:46

Existerar "Goldiggers" i homosexuella kretsar på samma sätt som i hetrokretsar??¿

#3  golddiggers Josefine Alvunger
2003-11-07 12:37:58

Kollar du ut genom fönstret så ser du att ALLA människor är pengakåta. Men visst att kvinnor attraheras av rika män i större utsträckning än vice versa stämmer säkert bra. Det tror jag har att göra med den gamla föreställningen att mannen skall försörja kvinnan. Jag tror också att eftersom många kvinnor möter hårt motstånd karriärsmässigt blir det en extra trygghet att ha en rik man. En man har ju rent statistiskt större förutsättning att lyckas och lyfta hög lön (vad det beror på är vi oense om, men *faktumet* att män tjänar mer pengar/sitter på högre positioner är sant.) Så visst, dessa kvinnor attraheras av ett lättare liv. Kanske är det mer lönsamt för en kvinna att satsa på att få en rik man för att få ett liv i lyx, än att satsa på att få ett bra jobb. kanske är det lättare att få den där mannen på kroken än att få vdposten?

Men att detta skulle ha med prostitution att göra ser jag ingen anledning till. Att vara tillsammans med någon som är rik vill väl de flesta, dvs ha möjlighet till att resa, köpa prylar, softa, tja det är väl som att drömma om att vinna miljonen. Typ som när en släkting vinner mkt pengar o hela släkten plötsligt börjar ringa o fjäska, det har ju också med pengakåthet att göra. Pengar är sexigt. Pengar är skönt att ha.

När en kvinna säljer sin kropp för pengar utför hon en tjänst som mannen betalar för. När en kvinna umgås med en man som är rik och låter sig bjudas på presenter och smycken är det ingen av dem som köper en tjänst. Mannen kan välja att inte ge kvinnan en spänn. Det är ett umgänge, inte en affärssituation.

#4  Josefine, du missuppfattar David
2003-11-07 12:57:28

Jag pratar här inte om tjejer som VILL ha killar med pengar utan om tjejer som BARA vill ha rika killar.

Och du, hur många av alla killar har mycket pengar? 2%? 5%? 10%? Inte många iallafall så att påstå att vi killar inte attraheras av pengar för at vi inte behövt gifta oss med pengar för att vi redan har det tror jag inte riktigt på. Dock så tror jag lite av sanningen ligger i att tjejer ser det som en enkel väg till pengar, varför jobba när man kan ha pengar ändå.

Största skillnaden är detta, om den är biologisk eller inte går jag inte i på även om jag tror allt är ett samspel.

1) Tjejer måste känna att den killen de är med kan uppfostra och försörja en familj på ett bra sätt. De vill trygga sin avkommas liv. Det vill alla mödrar hos alla arter.

2) Vi killar däremot ser pengar bara som en bonus om tjejen har det. Det viktigaste för hos är hur hon får oss att känna. Kan hon få oss kåta så räcker det ganska långt.

Ett ex. En tjej som går på en dejt med en snygg kirurg, astronaut, skådis tenderar oftare att berätta att killen hon dejtade var kirurg, astronaut, skådis innan hon går in på hur han såg ut. Vi killar däremot berättar först om utseendet. Vad ska jag med en rik tjej till om hon är ful?

allt detta kan låta cyniskt och jag önskade ibland att världen såg annorlunda ut men jag gillar inte att du rättfärdigar "golddiggers" beteenden genom att säga att det är självfallet att pengar är bra. För mig att det prostitution eller i gränsen till det att :
1) Bara vara med rika killar
2) Kräva att killen bjuder på allt innan man kan tänka sig ha sex. (detta är väldigt vanligt)

Punkt 2 leder ofta till som Tom Cruise säger i hans otroligt bra film Föräldra fritt. "Varför gå ut med en tjej. Betala bio, mat, taxi när man inte ens är säker på att man får det man vill ha?"
Han har en poäng där.

#5  Tillägg David
2003-11-07 13:01:20

Skulle inte på långa vägar säga att ALLA är pengakåta i val av partner som är det jag pratar om. Tjejer tenderar att vara bra mycket mer pengakåta än killar.

Men du josefine. Det är detta som jag tror gör att vi killar blir bättre än tjejer på nästan allt så fort det blir proffesionellt. Som t ex matlagning mm. För vi killar letar status, vi vill inskaffa oss status. För vi vet, får vi status får vi tjejer. Blir vi rika får vi tjejer. Det leder till att vi alltid har större motiviation på att bli bra på saker eftersom vi har så mycket att tjäna på det. Men tjejer däremot tjänar knappt ingenting på att bli rik och få status. Är de fula blir de ensamma iallafall. Men en ful kille kan få tjejer om han har status.

#6  Det... JoeHill
2003-11-07 14:52:00

...finns ett TV program som behandlar ämnet ingående.

Vad hette det nu igen... ...hmmmm

ööhhh... ..hmm

Jo, "Bachelor" eller ngt sånt.

#7  Ett steg längre... Kalle
2003-11-07 17:11:35

Killar som har gott om pengar, och "flashar" med dessa för att få tjejer, flådiga bjudningar, presenter, mm. Begår de en brottslig handling? Med tanke på sexköpslagen?

J.A. skriver att han kan välja att inte ge henne en spänn. Javisst, men där är det väl ingen skillnad mot att gå till en prostituerad? Jag menar, jag kan ju välja att inte gå dit, eller välja att inte ge henne en spänn. Men då lär jag ju inte få någon humpa-bumpa heller.

Och dessutom så finns det ju en "point of no return" i det här fallet, liksom det finns för killen i abortfrågan som vi har diskuterat tidigare. En punkt där lagen sätter sig över hans val. När man gifter sig så ska ju allt delas lika i händelse av skilsmässa. I vissa fall räcker det ju t o m att bli sambosar. Skillnaden mot abortfrågan är ju att här KAN det slå åt båda hållen.

#8  David monica
2003-11-17 14:30:12

Du belyser hur det är många gånger. Cyniskt men sant. Men märk väl här att det är du som gör män till varelser med bara en sak i huvudet. Sex. Varför öda tid på krogen, bio, bjuda, när man inte ens vet om det kommer att betala sig? = få sex. Varför inte lika gärna gå till ett fnask på en gång så man vet att man får det man vill?

Jag blir alldeles beklämd. FINNS det inte killar/män som är intresserade av kvinnomänniskor? Vad hon tycker, vill, drömmer om och tror på. Som är intresserad av att prata och utbyta tankar? Som inte ser kvällen som misslyckad om han inte får knulla? Han kanske har lärt sig nåt, blivit kär, haft roligt, lärt känna en härlig människa. Då lär ju sexet bli bättre också - senare.

Lever jag i en drömvärld? Nej. Faktiskt inte. Det finns män som är intresserade av kvinnor som människor och inte kön. Men de är för FÅ!!!

#9  monica.. Lars
2003-11-17 15:03:36

..det finns även killar som låtsas att de är intresserade av kvinnor som människor och inte som som kön.. för att få sex. Likväl som det finns kvinnor som låtas att de är ute efter sex.. för att få uppmärksamhet/bekräftelse/you name it. Falskspel i högre ligan av båda könen således.

Tack och lov så finns det tjejer som är kåta, som gillar sex och som inte ger ett vitten för "hålla handen efter två veckor lära känna i tre månader innan sex"-grejen utan istället är ute efter en schysst kille som ser bra ut (i deras ögon) och ser ut att veta vad han vill och hur han skall få det.

De flesta mynt har fler än två sidor.

#10  Har jag sagt nåt annat? monica
2003-11-17 16:18:41

Jag skrev utifrån min synvinkel. JAG tycker det är beklagligt att så få män är intresserade av kvinnomänniskor. Har träffat på proffset som vet vad en kvinna vill höra, få för frågor osv för att bli mer intresserad = vilja ha sex. Synd att det inte var äkta, för det kändes jättetrevligt. Han avslöjade sig förstås. Men så länge det varade...

Och jag tycker det är tragiskt när den ömhets- och kärlekstörstande tjejen låtsas kåt för att få närhet. Lika sorgligt om killar gör det förstås. Jag tror att det är MYCKET vanligt. Särskilt när man är ung och killarna inte har så särskilt mycket ömhet och kärlek att ge. De är liksom intresserade av andra saker. Inget fel i det, någon borde berätta det för tjejerna bara, så de inte väver små rosa drömmar.

#11  monica Kalle
2003-11-17 16:48:48

Är det inte bättre att någon berättar för killarna vad tjejerna vill ha, så kanske de lär sig något? Och tvärtom, berättar för tjejerna att killar OCKSÅ vill ha närhet, ömhet och samförstånd, och inte nödvändigtvis sex, sex, sex...

Jag tror, i motsats till dig, att de flesta unga killar som blir förälskade vill ha en djup långvarig relation, och inte bara är ute efter att lura tjejen i säng och sedan dumpa henne! Och om det är som du säger att de inte har "så särskilt mycket ömhet och kärlek att ge"(!) så vad beror det på? Kan det vara så att de inte är så ondsinta, utan helt enkelt saknar erfarenhet? De vet inte vad de ska göra helt enkelt. Och de lär ju inte få reda på det heller, så länge ingen bryr sig om att berätta det utan bara tror att de inte har så mycket att ge...

#12  Monica David M
2003-11-17 19:42:19

Menar du att män inte ska få träffa tjejer bara för sex? Måste vi veta om hela den personens person för att få sex?

Allt har sin tid, monica. Vissa tjejer som jag är intresserad av lägger jag gärna tid på och satsar gärna på mer än bara sex men om jag BARA skulle göra det så skulle det inte bli mycket sex. Jag vill knulla bra mycket mer än vad det finns tjejer vars hela person jag verkligen tycker om.

#13  Måste hålla med.. Lars
2003-11-17 20:29:39

..David M lite där. Måste det verkligen vara så att sex, det har man bara med någon man verkligen tycker om, som man har känslor för, som man lärt känna inifrån och ut, och så levde alla lyckliga i sin lilla Disney-film i resten av sitt liv..? Vem säger att det skall vara så? Vem säger att det måste vara så?

Ärligt talat så är det - grovt sett - ett bra argument för att få med vissa män i feminismen: de kommer att få knulla mer. Tjejer kommer att kasta av sig sitt köns-ok, även den pådyvlade hämmande sexualmoralen, och eftersom kvinnor och män har lika stora behov så tja.. tjejer kommer att ta för sig mer? För inte kommer väl vi män att tillåta att tjejer inte tar minst 50% av ansvaret för att det skall "bli" något..

Okej, det var mina $0.02, med en liten liten dos ironi.

#14  Ja, allt har sin tid monica
2003-11-18 13:54:40

Klart man ska tala mycket mer om vad tjejer och killar vill ha, behöver och förväntar sig! Borde vara ett skolämne! Förstår inte varför det inte redan är det.

Klart man kan ha sex utan förpliktelser eller kärlek! Om båda är införstådda med att det är vad som gäller. Jag har sett både män och kvinnor grovt missta sig på det. Och kanske vet man inte förrän efteråt att det var en engångsgrej heller. Inte lätt det där inte.

Men nu är det så att jag liksom har "been there, done that and got the t-shirt to prove it..." och numera bara är intresserad av en seriös relation med en man som är intresserad av mig som människa. Också. För allt har som sagt sin tid.

#15  Håller med, monica.. Lars
2003-11-18 15:39:23

..allt har sin tid. Ibland vill man ha en relation, ibland vill man bara ha lite sex.

Dock värjer jag mig lite mot synsättet "killar vill bara knulla" och "tjejer vill bara prata kääänslooor". Det finns gott om killar som vill ha en relation, och det finns gott om tjejer som bara vill ha lite sex utan förpliktelser. Tack vare feminismen så kanske dessa tjejer slipper oroa sig för att deras tjejkompisar snackar skit om dem (för det är ju oftast tjejer som kallar andra tjejer slampa när de lever ut sin sexualitet) och vågar ta för sig mer. Can't wait..

#16  Skolämne? David M
2003-11-18 17:37:11

Inte riktigt klok människa?
Skolämne är det sista vi ska ha.
Staten ska inte proklamera för nån speciellt syn på sexualitet alls. För om man utser en sexualitet som "rätt" så pekar man samtidigt ut den "felaktiga". Det vill jag komma bort ifrån.
INGEN sexualitet är enligt mig fel om den inte innebär tvång av nåt slag. För mig är all sex okej om den sker i samförstånd. Då menar jag ALL.

Staten vet inte vad tjejer och killar vill ha eller behöver. De skulle bara välja det de TYCKER killar och tjejer ska behöva och vilja ha.

#17  Ingen analys Peter
2003-11-18 18:10:51

Vad är din poäng David M? Att kvinnor är horor, medan män är självständiga?

David skriver att "Tjejer tenderar att vara bra mycket mer pengakåta än killar." Det är statiskt sant, alltså? Den är rent påhitt: trots all den massiva forsknings som bedrivs om kvinnors (för det är nästan alltid kvinnor) hormoner och arvanlag, har man fortfarande inte hittat några biologiska bevis för att det ena könet skulle skilja har sämre möjligheter än det andra.

Skulle det finnas en hor-gen hos kvinnor, som initierades varje gången en rik man kom innan för dörren? Och varför skulle det vara så? Jo, David menar att Kvinnan, precis som ett sjöelefanthona, har ett begränsat utrymme att göra fria val: prioritet nummer är alltid fortplantningen.

Men David skriver ju att han inte tror på biologismen? "Största skillnaden är detta, om den är biologisk eller inte går jag inte i på även om jag tror allt är ett samspel." Det är intressant att han då drar rena paralleller från djurriket, bara några rader längre ner. Om vi nu skulle vara så lika djuren, med chimpansen delar vi t.ex. 97% av arvmassan, hur kommer det sig då att vi är så olika? De tre procenten är tydligen ganska viktiga.

David mfl. är måna om att säga att kvinnor är si och män är så, men glömmer att fråga det viktigaste frågan VARFÖR? Varför är chefen på SKF inte en kvinna, varför tvingas kvinnor prostituerar sig, varför skulle män bara vilja ha sex?

Men jag kan verkligen förstå David. Det är så himla mycket skönare om man bestämmer sig för att alla är på ett visst sätt, då slipper man hela det här att lära känna vad Människor är egentligen. Mycket roligare att prata om skillnader än den enorma likheterna. Så himla mycket lättare att köra vidare i sin trygga tro om kvinnan som avvikande, som sämre. För det är precis det du säger och du anför biologistiska skäl för det: det viktigaste hos kvinnan är att "De vill trygga sin avkommas liv. Det vill alla mödrar hos alla arter." Medan mannen inte är fångad av sin biologi: "Det viktigaste för hos är hur hon får oss att känna." Är inte det en värdering? Vad skulle du helst vilja vara: krampaktigt hålla fast i din man för att han ska ge dig barn, eller kunna välja sin flickvän lite som en bonus?

Att kvinnor alltid haft svårare att skaffa pengar, spelar tydligen ingen roll. Hela samhället är idag format så att det är svårare för kvinnor. Klyschan att: om det nu vore så att kvinnor var så duktiga, så skulle ju de också ha pengar, är töntig Om du nu, David, skriver att det skulle också kunna vara icke-biologisk faktorer som påverkar, varför finns det inte i det du säger? Världen är mycket större än du tror.

#18  Peter David M
2003-11-18 21:03:35

Lägg inte ord i min mun, tack.

Jag har inte försökt komma med nån analys utan sa bara hur verkligheten verkar se ut. Jag menade bara att om man rent empiriskt ska beskriva världen så tenderar pengar och vad partnern har för yrke betyda mer för tjejer än för killar. Varför det är så finns saker inget entydigt svar utan det är säkert flera faktorer som gör att det ligger till på det sättet. Men att säga att inte tjejer tycker pengar är attraktivt är att ljuga.
Framgång är något tjejer verkar uppskatta i val av partner. Det är inget konstigt i det jag säger.

#19  Peter igen David M
2003-11-18 21:05:15

Och sen menade jag med den här tråden från början att jag tycker det är konstigt och inkonsekvent att vara emot prostitution men ändå tycka att killen ska bjuda på allt vid en dejt. För mig är det två motstridiga åsikter.

#20  Prostitution... Annica
2003-11-18 21:59:37

Prostitution innebär att sälja sex för att få pengar (eller knark, eller vad man nu desperat behöver). Inte att ha sex med någon som man vill ha sex med, och det spelar ingen roll om någon av dem dessutom bjudit den andre på en god middag. Det blir inte mer prostitution för det.

#21  Annica David M
2003-11-19 02:29:01

Ok, du menar alltså att prostition är endast när pengar är med i bilden som betalningsmedel.

Då kan man ju komma undan lagen.

#22  Sex i åtanke monica
2003-11-19 14:12:10

Kan den här debatten möjligen bero på att män (generellt igen) ofta har sex i åtanke när de träffar en tjej? Och om det inte blir sex är dejten misslyckad och så har man spenderat pengar i onödan? Kan man inte tänka sig att man bjuder på middag för att få lite trevligt sällskap? För att kolla om det är nåt att bygga på? Annars kan man väl ragga på krogen utan att bjuda på minsta jordnöt.

#23  monica, Lars
2003-11-19 15:57:13

visst kan man ragga på krogen utan att bjuda på minsta jordnöt. Fast hellre gå till en pub där ensamstående mammor i 25-30årsåldern hänger, när de äntligen är barnlediga en helg är de mest ute efter lite kvalitetstid, de är sällan intresserade av smör och drinkar.

Fast frågan är väl snarare varför det är socialt acceptabelt, ja till och med förväntat, att killen skall bjuda på drinkar, middag, taxi etc, medans det inte är lika acceptabelt att killen ger tjejen pengarna direkt istället. Målet KAN ju vara detsamma, även om alla killar/tjejer inte är lika.

Grundfrågan i det här fallet verkar vara varför det är så mycket lättare för killar att ragga upp tjejer om de har pengar (och spenderar dem!). Som i Dr Phils undersökning, killen som kom till krogen i skrotbil och klädd som John Regular Doe skulle inte kunnat ragga upp någon som helst, medan när han kom i en Dodge Viper som John RichMan Doe så kunde han fått med sig en hel del fler hem. En tjej (som han bara råkade köra förbi) visade till och med brösten. Varför?

#24  Hm.. MrG
2003-11-19 17:36:25

Jag måste sälja min gamla Peugeot fort som fan hör jag!
=)

MrG

#25  David M Annica
2003-11-19 18:30:31

Nej jg skrev "eller knark, eller vad man desperat behöver" vilket kan vara t ex ett mål mat eller en viktig tjänst. Prostitution är när man har sexuellt umgänge mot ersättning. Om jg erbjuder en man en middag i utbyte mot att han har sex med mig är en enorm skillnd mot om jag har sex med någon som jag bjudit på middag. Att alla kvinnor som följer med en man hem från krogen gör det enbart i utbyte mot drinkar har jag svårt att tro. Jag gissar att de vill ha sex.

#26  Monica David M
2003-11-19 18:39:23

Kan lova dig att det inte är många tjejer som skulle följa med en kille hem som de uppfattar som snål. Dvs att han inte bjudit på nåt på hela kvällen.

Och visst, 99% av alla tjejer är inte min "rätta" tjej så självklart blir det så att 99% av alla dejterna inte är nåt att bygga vidare på. Att dejta för att få sex är nåt självklart man gör. Ser inget fel i det vare sig om en kille eller tjej bara vill ha sex.

Jag säger som serien "Vänner".
Ross till Joe: "Can guys just be nice?" (nåt sånt)
Joe svarar: "No, only for sex"

#27  Attraktion Annica
2003-11-19 18:46:18

Nej, snålhet kanske är en mycket avtändande egenskap, vad vet jag? Men det innebär ju inte att kvinnorna är prostituerade och bara ligger med män i utbyte mot något. Man får väl anta att de har sex för att de attraheras av mannen i fråga.

#28  Annica, Lars
2003-11-19 19:26:12

men hur kommer det sig att de blir mer attraherade av killen om han har pengar/är framgångsrik? Som jag tog upp i mitt föregående inlägg..

Håller helt med, snålhet är en avtändande egenskap. Hos både kvinnor och män.

#29  Pengar och framgång... Annica
2003-11-19 19:40:12

...är väl alltid attraktivt? Att umgås med filmstjärnor och kungahuset smäller ju lite högre än med jobbarkompisarna på ICA.

#30  Annica David M
2003-11-19 21:38:41

Men kvinnor och män identifierar framgång olika.
Vi män är inte lika noga med vad partners jobbar som jag tycker tjejer är rent generellt men det betyder självklart inte att killar inte bryr sig om vad partners jobbar med.

Och Lars, vad är kvinnlig snålhet resp. manlig snålhet. En tjej tycker en kille är snål om inte han betalar middagen medan om en tjej inte betalar så anser nog inte killen att hon är snål.

#31  Fast... Annica
2003-11-19 21:48:26

det är ju fortfarande dumt att likställa det med försäljning av sex...

#32  Visst.. Lars
2003-11-19 22:04:51

..smäller det högre att umgås med en miljonär än med Sven BorIHyresrättOchJobbarPåBandetPåVolvo Svensson. Absolut inget fel i det, jag umgås ju hellre med en storbystad rik modell än med en fattig undersköterska. Självklart. Att sedan undersköterskan är en underbar person som egentligen är skitsnygg spelar ingen roll, hon är ju en nobody. Storbystade modeller är dessutom kända för sina överlägset utvecklade personligheter.

Okej, det där var stor ironi. Men låt oss måla upp två scenarior.
1:
Vi har Johan. Han gillar att gå på krogen. Mycket. Alla kompisar är där, det är kul att svinga en bärs, flirta lite. Men Johan, han flirtar inte med vem som helst. Tjejen måste ha stora bröst. Johan hävdar att det är biologiskt, som man vill han ha kvinnor som kan föda hans barn, men mest så brukar han visa upp dem för sina kompisar och skryta om hur han sprutar dem mellan brösten.

2:
Titta, där kommer Linda. Hon brukar hänga på samma nattklubb som Johan. Fast de känner inte varandra, Linda har inte stora bröst. Det spelar egentligen ingen roll, då Johan är lite för alldaglig för Linda. Skulle han råka ragga på henne så skulle det inte bli något, Johan ser inte direkt ut att ha lagt ner 8000:- på sina festarkläder. Sånt där är viktigt för Linda. Hon gillar killar med mycket cash, det är nästan så det går för henne när hon träffar en kille som tjänar femsiffrigt. I månaden. Linda hävdar att det är biologiskt, som kvinna behöver hon en välbärgad man att försörja henne och hennes barn, men så brukar hon visa upp dem för sina kompisar och skryta om hur mycket han tjänar och vilken bil han har.

Så, Annica, vad är skillnaden mellan dessa två? Spontana kommentarer?

Jo en sak till.. om jag får citera dig:
"Man får väl anta att de har sex för att de attraheras av mannen i fråga"
"Pengar och framgång.........är väl alltid attraktivt?"
Hur går dessa två påståenden ihop? Är det mannen de attraheras av eller att han är framgångsrik/har pengar? Dessa saker har definitivt inte med varandra att göra. Knullar de människan Brad Pitt eller knullar de skådespelaren Brad Pitt? Knullar de människan Donald Trump eller knullar de miljardären Donald Trump? På vilket sätt skiljer sig prostitution (sex mot pengar) från dessa fall (sex mot del av pengar/berömmelse)?

#33  David M.. Lars
2003-11-19 22:06:37

..JAG definierar kvinnlig snålhet på samma sätt som manlig. Om en kvinna är snål, både med pengar och sig själv, så är jag inte intresserad. Kan hon inte bjuda igen, dvs bjuda ut mig på bio/middag ibland, så är jag definitivt inte intresserad.

#34  Går väl alldeles utmärkt ihop? Annica
2003-11-20 15:58:41

Man kan väl attrahers av mannen ifråga för att han har pengar och framgång?

"På vilket sätt skiljer sig prostitution (sex mot pengar) från dessa fall (sex mot del av pengar/berömmelse)?" Det är väl samma sak? Båda är ju sexuellt umgänge mot ersättning.

Menar du att bara för att man är rik så måste man köpa sex? Är det inte skillnad på att gå till sängs med någon som man bjudit på middag, mot att erbjuda någon en middag i utbyte mot sex?

#35  Jo det är.. Lars
2003-11-20 22:16:59

..definitivt skillnad på de två alternativen du ger. Absolut.

Jag påstår inte att alla rika måste köpa sex. Det enda jag undrar är vad skillnaden är på en kvinna som tar emot pengar för sex och en kvinna som gifter sig med en man och har sex med honom av den primära anledningen att han har pengar. Är inte slutmålet detsamma?

#36  Lars David M
2003-11-20 22:45:24

Håller med..:)

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?