feminetik.se feminetik.se

Just nu 27 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Girlwriteswhat ute bland fiender


Gå till senaste inlägget#1  Girlwriteswhat ute bland fiender TalkingBad
2014-02-11 22:52:13

Efter mycket kontrovers fick Karen Straughan fran MHRM-rörelsen tillfälle att prata med studenter fran Ryerson University.

Hon är, som alltid, mycket vältalig; men ännu mer interessant är debatten efterat. Det är sällan vi ser riktig, sansad debatt mellan feminister och MHRM aktivister; bada parterna haller sig mest bland folk som haller med dem.

Vad tycker ni?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_e…

#2  Sv: Girlwriteswhat ute bland fiender TalkingBad
2014-02-11 22:53:26

Ber om ursäkt - här är rätt länk

http://www.youtube.com/watch?feature=player_e…

#3  Sv: Girlwriteswhat ute bland fiender Xzenu
2014-05-01 11:17:08

Hinner inte se de här videon just nu, men har tittat rätt mycket på hennes egen youtubekanal.

Rent allmänt anser jag att hon är en mcyket skicklig demagog som i första hand är bra på att få folk att få bullshit att låta bra. Särskilt då i form av att få folk att tro att alla som håller med henne och henns gäng är smarta medan alla som inte delar deras dogmer är ondskefulla, lättlurade och psykiskt störda. I viss mån tar hon även upp verkliga problem, men den biten är tyvärr väldigt sekundär i hennes kamp för att fördöma all kamp för kvinnors rättigheter genom att konstruera "Feministen, bestämd form singular" som ett avgrundsdjupt onskefullt sagoväsen som verkar vara en direkt kopia av Den Babyloniska Skökan.

#4  Sv: Girlwriteswhat ute bland fiender TalkingBad
2014-05-05 15:19:35

Ja fast för det första har hon ju - det haller vi nog med om - inte monopol pa demagogi i den här debatten.

För det andra tycker jag hon är rätt tydlig med att definiera vad hon menar när hon angriper feminismen - see videor om The Good Feminist, etc. Men jag haller med om att hon tar tydlig ställning och försvarar den.

Visst finns det feminister av alla möjliga kulörer. Letar man noga hittar man feminister som haller med om i stort sett varje poäng mansrättsrörelsen gör - men inte som helhet. Det grundläggande problemet är könsmaktsordningsteorin och den mängd av slutsatser som grundar sig pa den. Tar man bort den sa är det i princip samma rörelse.

Men säg gärna konkret där du tycker hon är helt ute och cyklar?

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?