feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Utdrag ur "80 grader från varmvattnet"


Gå till senaste inlägget#1  Utdrag ur "80 grader från varmvattnet" Gullegubben
2007-10-25 11:42:01

En ny tråd som faktiskt handlar om den andra tråden. Utdraget handlar i inskränkt mening om att kvinnor i Zambia tycker att det är viktigt att vara torr i slidan och hur de gör för att åstadkomma det.

Författaren till utdraget utvidgar det till att spekulera om varför de gör det och gör utfyllnaden att det beror på kvinnoförtryck.

Trådstartaren ställer frågan "vad har de för kvinnosyn där egentligen?", och fyller alltså ut ämnet från vad kvinnorna gör till att spekulera i att detta beror på någon kvinnosyn som andra än kvinnorna har. Trådstartaren säger inte "vad konstigt dessa kvinnor beter sig", utan fyller ut att detta beror på någon annan än kvinnorna själva.

Redan i kommentar 4-5 är det någon som inte längre klarar sig att hålla sig till ämnet och skriver "...men glöm inte, att inte heller i "världens mest jämställda land!" är tjejers kåthet och våthet alltid överst på sexagendan".

Och så fortsätter det.

Förutom human, då, som försöker hålla sig till ämnet, och får skit för det.

Utvikningar och utfyllningar är således OK, om de håller sig till det som deltagarna EGENTLIGEN vill diskutera, medan uppmaningar att hålla sig till det begränsade ämnet, avfärdas. Vilket jag antar också skulle hända om ämnet utvidgades till "konstiga föreställningar som gör människor i Afrika ont (om man ser det från ett västerländskt perspektiv)", för då kan man lika gärna prata om katter.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?