feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Kanske är tur...


Gå till senaste inlägget#1  Kanske är tur... Josefine Alvunger
2003-12-09 18:15:44

Tack för att du censurerar, hoppas det känns bra när du utnyttjar dina fascistoida rättigheter. ---

Before her surrender she had no life
Now she’s a slave, not a wife
Her only sorrow is for women who live with lies
She’s taken off her disguise

Woman, be my slave
That’s your reason to live
Woman, be my slave
The greatest gift I can give
Woman, be my slave

Your body belongs to me

Woman, come here
Remove your garments
Kneel before me
PLEASE MEE!!! AAHHHHHHH!
___

Ovanstående är skrivet av signaturen Piratkaptenen. Så det var väl en jädra tur att jag raderade hans inlägg då om det är såna åsikter som döljs under hans resonemang. Det är så underligt egentligen...

Jag vet att detta INTE på nåt sätt är representativt för alla män, men jag som feminist drar vissa slutsatser av detta beteende. Signaturen känner sig oerhört kränkt av att det är jag, en kvinna, som har makten på detta forum att avgöra om hans åsikter är relevanta eller inte. Då jag använde min makt att radera hans kränkande inlägg (som inte på långt när liknade detta men var illa nog) fann han att det bästa sättet att straffa mig på var att skriva en kränkande text om kvinnor, som dessutom har starka sexuella anspelningar. Vad handlar det om? Vad är det som gör att då kvinnor "straffas" (av vissa patetiska små ursäkter till mansspillror) så anspelas det på sexualitet och träldom under manlig makt? Någon som ser några kopplingar? Någon som får en viss förståelse för att kvinnor/feminister tröttnar på att bli kränkta på detta vis?

Sånt här skit vill jag inte ha på sidan, men jag låter det stå kvar ändå här, för att illustrera de kränkningar som kvinnor kan utsättas för, enbart baserat på att de i ett sammanhang har mer makt än en man, och för att ni skall få se ett prov på att det faktiskt är nödvändigt att radera vissa inlägg, för att öht kunna föra en diskussion. Denna signatur var alls inte intresserad av att föra feministiska diskussioner, utan var främst ute efter att kränka feminetiks läsare. Rätt sinnessjukt egentligen.

#2  är inte det en låt? David M
2003-12-09 18:43:55

Är inte det en musiktext?

Ps, i mina drömmar så gör ALLA vad jag säger hehe, så även tjejer.

#3  och? Josefine Alvunger
2003-12-09 18:48:51

spelar det roll var texten kom ifrån?

#4  Nää Axel E
2003-12-09 19:01:15

"Ovanstående är skrivet av signaturen Piratkaptenen. Så det var väl en jädra tur att jag raderade hans inlägg då om det är såna åsikter som döljs under hans resonemang. Det är så underligt egentligen..."

Öh, ja, naturligtvis ska du radera, men jag är för att alla åsikter ska få komma fram och provas. De ska dessutom klara en "caseificering" där de stöts och böts i olika scenarior.
men det är väl ganska uppenbart att det var en provokation och inte en inbjudan till ett intelektuellt samtal..


Jag vet att detta INTE på nåt sätt är representativt för alla män, men jag som feminist drar vissa slutsatser av detta beteende.

Jahaa.. Jag ser en pöjk som tar och vill ha, och kanske TOM får? Jag har flera bekanta bovar som ser bra ut och fäller kvinnor som furor. De är verkligen inte feninister och ser tjejerna som horor, vilket alla normalsmarta män skulle inse, men de särar, glatt!
Nåja..

Signaturen känner sig oerhört kränkt av att det är jag, en kvinna, som har makten på detta forum att avgöra om hans åsikter är relevanta eller inte. Då jag använde min makt att radera hans kränkande inlägg (som inte på långt när liknade detta men var illa nog) fann han att det bästa sättet att straffa mig på var att skriva en kränkande text om kvinnor, som dessutom har starka sexuella anspelningar.

Starffa dig? Inte irritera dig då? Hur vet du att han vill "straffa"? Min polare som jökar alla bejbsen blev inte insläppt på krogen. Han tog upp puffran och sköt hål i dörren. Det handlar inte om män utan om individer, nog för att de flesta ännu är män, men i takt med jämställdheten och den sexuella frigjordheten ökar tydligen antalet dumma kvinnor.

Vad handlar det om? Vad är det som gör att då kvinnor "straffas" (av vissa patetiska små ursäkter till mansspillror) så anspelas det på sexualitet och träldom under manlig makt?

Hm , jag hörde ofta "centerkvinnorna i dalarna" och dylika församlingar tala om sexstrejk för inte alls länge sen...

Någon som ser några kopplingar? Någon som får en viss förståelse för att kvinnor/feminister tröttnar på att bli kränkta på detta vis?

Självklart. Men min lösning är: Antingen inser mannen och kvinnan att de måste deala. Från början. Ellöer, så lever vi alla egna liv. Med de följder det får.

Sånt här skit vill jag inte ha på sidan, men jag låter det stå kvar ändå här, för att illustrera de kränkningar som kvinnor kan utsättas för, enbart baserat på att de i ett sammanhang har mer makt än en man, och för att ni skall få se ett prov på att det faktiskt är nödvändigt att radera vissa inlägg, för att öht kunna föra en diskussion. Denna signatur var alls inte intresserad av att föra feministiska diskussioner, utan var främst ute efter att kränka feminetiks läsare. Rätt sinnessjukt egentligen

Men tror du inte män ständigt, i än högre grad, upplever detta? ta tex våldsstatestiken, en ung man 15-30år är det vanliga offret. Gärningsmannen är också man och i sam ålder. Men va fan har det med ngt att göra? Det är ju individer som väljer att kränka andra individer. Inte kön.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?