feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

"jösses flickor - återkomsten" - ifrån diskus


Gå till senaste inlägget#1  "jösses flickor - återkomsten" - ifrån diskus libbelibbe
2006-04-08 09:59:14

jag måste bara få skratta av mig.


"Det enda som lämnade en litet dålig eftersmak var en av de manliga skådespelarna som vid avtackningen körde litet dominansstrategier och trots perifer roll ville skina och ta all plats i mitten och längst fram.."

Åh neeeej, vilken gris! Och i sann konspiratorisk feministisk anda så måste man genast påpeka att det är "dominansstrategier" som denne man säkert medvetet tillämpade för att förtrycka och osynliggöra alla kvinnor som spelade mycket stööööörre och bäääääättre roller.

Nån måste ju ringa Teatern och påpeka det att när dom tackar i slutet så kan ju inte dom som spelat biroller och sådant inte ta åt sig någonting av äran i slutet!

Men förresten, har inte dessa skådespelare en chef över sig?! Den personen har ju mer makt och borde ju således få ALL ära, jag ska ringa och tipsa om att allihopa slutar tacka och bara kliver av scenen. vad är dom för ena att ta äran av någon som är hierarkiskt placerad över dom? fruktansvärt säger jag!


Det kan ju vara såhär också, att denne man hade kommit överens med dom större och mer synliga skådespelarna att dom skulle tacka jämställt. Så eftersom huvudrollsinnehavarna fick så stor uppmärksamhet hela teatern igenom, så fick denne man äran i slutet! Eller är det mer jämställt om dom sopat han av scenen och man bara hyllat huvudrollsinnehavarna?

En del är för lustiga

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?