feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Sexpolitikforum och ett par små saker


Gå till senaste inlägget#1  Sexpolitikforum och ett par små saker Xenu
2005-04-25 14:44:44

Jag har ett par tips till förbättringar av feminetik.

1.
På sistone har det varit väldigt mycket sexualpolitik på "tycka". Inget fel i det, men det får inte tränga ut andra frågor. För mind el ser jag detta som en naturlig förljd av att communityn växer och expanderar. Mitt förslag är att ni låter Tycka knoppa av efter hand med nya underforum. Det första skulle då bli ett om sexualpolitik. Sedan skapar ni nya om andra ämnen efter hand i takt med att behov uppstår.

2.
Ta gärna bort "rensa"-knappen. Man kan lätt markera allt och trycka på valfri tangent om man vill rensa. Det enda rensa-knappen gör är att lura folk att radera sina inlägg när de försöker skicka dem.

3.
Lägg in en "svara"-funktion på klotterplanksinlägg. Jag har svarat andra i mitt eget klotterplank flera gånger av misstag, och sett att andra också gjorts amma sak.

4.
Intern mail vore en bra grej!

#2   Xenu
2005-04-27 00:58:04

Jag drar tillbaka mitt första förslag med tanke på hur överhettade debatterna om dessa ämnen varit på sistone.

Däremot har jag ett femte:

På förstasidan och i forumen ser man hur många svar ett inlägg har fått. Det vore bra om man även kunde se vem som svarade senast. Då blir det lättare att hålla reda på om det kommit några nya inlgg så att det är nån poäng med att öppna tråden igen.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?