feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Crewmedlem sökes!


Gå till senaste inlägget#1  Crewmedlem sökes! Alvunger
2005-04-18 17:45:02

Trollstav Hej på er! Finns där någon av er som tycker att ni har alltför mycket tid och kompetens, men ingenstans att visa det?
Då har ni kommit helt rätt =)

Vi är i ganska desperat behov av en grafiker/fixochtrixare.

Arbetet kommer handla om att göra banners/loggor/småpill på beställning, men även lite allmänt trix som att göra snygga flyers/folders för utskrift, färdigställa loggor för tshirttryck som vi snart kör igång med och lite annat.

Du skall alltså vara bra på Adobepaketet och ha viss kunskap om tryckbranschen samt webbpublicering. Men mest av allt skall du vara feminist och brinna för feminetik.se =)

I perioder kommer det säkert vara tidskrävande, liksom det i perioder kommer vara helt lugnt. "Jobbet" är perfekt för dig som är student och behöver lite praktisk erfarenhet, något att skriva på cv:et.

feminetik.se har en viss grafisk profil att hålla sig till, det skall vara stilfullt och rent. Men i övrigt är friheten stor, och framförallt är ju kollegorna hur coola som helst, plus att alla medlemmar blir glada av en fin sida =) Plus att tid stökas undan ifrån mig och Johanna så att vi får mer tid till att göra annat. Massor av fördelar således.


Hiva iväg ett brev till info@feminetik.se och hojta om du är intresserad!

#2   Roger
2005-04-18 20:09:44

Jobbar på ett tryckeri där jag gör alla tryckoriginal i illustrator, trycker dock inte själv. Har gjort företagets hemsida samt, hemsidor till lite olika föreningar och en bilfirma i php/mysql men är ju tyvärr inte feminist.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?