feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Anmäla meddelanden


Gå till senaste inlägget#1  Anmäla meddelanden TKU
2005-04-18 13:59:56

Finns det/borde det finnas någon funktion för att anmäla privatmeddelanden?

#2   memnok
2005-04-18 14:30:42

Finns det privatmeddelanden? Det har jag helt missat, var hittar man dessa?

#3   TKU
2005-04-18 15:22:13

De finns bara för oss som är inloggade.

#4  TKU Nettan
2005-04-18 15:41:27

Trollstav Om du tänker på meddelanden i det egna eller andras klotterplank eller snabbchatten så har du möjligheten att maila moderatorerna. Vi kollar mailen regelbundet och modererar ju även medlemsdelen så det ska inte vara några problem. Detsamma gäller även om det dyker upp något olämpligt i Vildmark. Mig och UppåtEmma når du på tycka@feminetik.se.

#5  Jag är också inloggad memnok
2005-04-18 16:36:26

Menar ni att det bara finns för medlemmar som kallar sig feminister? Alltså inte vi JÄIF:are?

Finns det någon anledning till att vi inte har tillgång till dessa funktioner eller?

#6  Memnok Nettan
2005-04-18 16:43:21

Trollstav Ja, medlemmarna, dvs feminetisterna, har en communityfunktion som JÄIFare inte har tillgång till. Anledningen till att JÄIFare inte har tillgång till denna funktion är att feminetik.se är en mötesplats för feminister. JÄIF är således en ganska liten del av feminetik.se och medlemmarna i JÄIF är inte sajtens primära målgrupp. Därför finns det ingen anledning för Alvunger att upplåta det utrymme som det faktiskt tar upp, och inte heller för Johanna att lägga ner obetald arbetstid på att bygga den funktionen för JÄIFare. Dessutom finns det så många andra sajter som har communityn för människor som inte delar feministiskt synsätt, men ett feministiskt community finns det bara ett utav, feminetik.se.

#7  Nettan memnok
2005-04-18 16:57:24

Eftersom vi JÄIF:are också är välkomna här så kan det väl inte vara en mötesplats bara för feminister? Det är väl snarare en mötesplats för feministisk debatt?

Funktionen finns ju redan så det lär väl inte behövas någon extra arbetstid förutom att ändra rättigheterna på användarprofilen (vilket borde ta ungefär 10 minuter, jag kan gärna pröjsa för den arbetstiden om det är något problem).

Det är absolut inte så att jag gråter mig till sömns för att jag inte har dessa funktionerna, men det hade väl varit rätt så bra om man kunde slänga iväg privata meddelanden istället för att chatta sönder trådarna i JÄIF.

#8   Johanna
2005-04-19 10:56:48

Trollstav Här kan ni läsa mer om feminetik, dess ide och svaren på dessa frågor, som vi har fått ett antal gånger tidigare:FAQ: http://www.feminetik.se/om_oss.php?sub=faq

Ide: http://www.feminetik.se/om_oss.php?sub=info

#9  Johanna memnok
2005-04-19 11:01:07

Du behöver inte bli upprörd, jag föreslog bara att det kanske hade varit praktiskt att man fick tillgång till privata meddelanden om man nu ändå skriver på det här forumet. Inte att jag ville ha en möjlighet att nätverka och konspirera om hur patriarkatet skulle upprätthållas.

Ni skulle väl fortfarande ha era forum där ni kunde diskutera utan inblandning från JÄIF:are och jag har aldrig pratat om att ha omodererade forum.

Men om det är en omöjlighet att få tillgång till dessa funktioner antar jag att det inte är några problem för mig, jag kommer att gråta mig till sömns ett par nätter, men jag överlever. ;-D

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?