feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Förändringar i JÄIF på gång.


Gå till senaste inlägget#1  Förändringar i JÄIF på gång. Alvunger
2005-04-07 13:15:32

Som feminetist har man automatisk tillgång till JÄIF. Det betyder dock inte att andra regler gäller där, det är precis samma som i Tycka. Men det existerar en orättvisa, något jag totalt har missat och tar fullt ansvar för - när någon missköter sig i JÄIF kan Fiji bara plocka bort JÄIFare. Han har inget verktyg för att ta bort feminetister.

Men det kommer. Inom sinom tid kommer Fiji ha en funktion för att blocka feminetister ifrån JÄIF. Kan JÄIFare förbruka sin rätt att uttrycka sig där så är det inte mer än rätt att även feminetister skall kunna blockas därifrån. Huruvida det fullständiga medlemskapet kommer påverkas är något som får bedömmas från situation till situation, och den bedömningen kommer inte ligga på Fiji. Feministisk crew beslutar om feminetistiska medlemskap.

Den funktionen är inte här ännu, och fullständiga beslut kring hur den skall hanteras och vad policyn är, är ännu inte tagna.

Men så länge vill jag påminna er om att det alltså är samma regler som gäller. Det man inte skulle skriva till någon i Tycka skall man heller inte skriva i JÄIF. Ännu så länge blir det bara regelbrott, vilket ju innebär att ingen feminetist kan någonsin åka ut från JÄIF, och Fiji blir aningens tandlös på det sättet. Det är inte rättvist. Snart kommer iallafall de som inte sköter sig kunna bli blockade. Det är möjligt att vi blockar retroaktivt också.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?