feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Startsida efter inloggning


Gå till senaste inlägget#1  Startsida efter inloggning Kalle
2005-03-24 11:35:41

När jag loggar in så kommer jag till sidan "Medlem - Här på feminetik.se har vi två olika typer av medlemskap: Feminetist för feminister, och JÄIF:are för ickefeminister" osv.

Då får jag först klicka på "Diskutera" och sedan på det forum jag vill komma till. Det känns lite onödigt att ha 2 "försätts-sidor" för att komma till aktuellt forum, speciellt när jag sitter på snigel-länk.

Skulle man inte åtminstone kunna skippa Medlemssidan och komma direkt till Diskutera vid inloggning? Jag menar, vi som är registrerade vet ju redan att det finns 2 olika sorters medlemsskap, eftersom vi redan har valt det ena.

Men det kanske ser annorlunda ut för feminetisterna?

#2  Yep Johanna
2005-03-24 11:50:45

Medlemmarna kommer till sin medlemssida. Jag har inte orkat göra en speciell "Du är inloggad"-sida till er. Anledningen att ni inte kommer direkt till diskutera (jag funderade på att redirecta er dit när jag gjorde inloggningsfunktionen) är typ att.... vill alla verkligen just dit när de har loggat in? Det kanske iofs är troligt.

#3   Kalle
2005-03-24 12:42:52

Tack för svaret.

Nej, det är ju inte säkert att alla vill till Diskutera. Men länkarna till övriga sidor (Vildmark, Om oss, mm) finns ju på Diskutera-sidan också. Och den mesta informationen som står på välkomstsidan vet jag ju redan, dels fick jag reda på det när jag reggade mig, och vilka forum som är öppna för mig står ju också på Diskutera-sidan.

Fast det här var bara en grej som jag tänkte på. Om ingen annan har klagat så behöver ni inte göra något bara för att jag tycker så. :-)

PS. Klapp på axeln/ryggen/huvudet/var ni nu vill ha den, för jobbet med sidan!

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?