feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Valuppföljning - vad ska vi fokusera på?


Gå till senaste inlägget#1  Valuppföljning - vad ska vi fokusera på? udd
2011-08-20 02:22:25

Trollstav Nu är webbtidningen Vildmark igång och vi är i full färd med att planera kommande artiklar. I mitten av september, ett år efter valet, kommer vi att göra en valuppföljning. Det kommer att bli ett tema under vilket vi kommer publicera flera artiklar. Bland annat kommer vi att ställa frågor till partierna för att höra vad de anser om vad som sades under valet, hur det blev, vilka som är de viktigaste frågorna nu, och så vidare. För att göra det på så bra sätt som möjligt behöver vi er hjälp!

Vad vill ni att vi ska fokusera på? Pratades det om någon fråga kring valet som sedan hamnat i skymundan? Agerar något parti inkonsekvent? Undra ni vad partierna tycker om någon fråga? Vill ni att vi ska fråga dem om något annat?

Du kan aningen svara här i tråden, mejla till webmaster@feminetik.se eller höra av dig via Twitter till @feminetik. Vi vill gärna ha ditt svar så fort som möjligt!

#2  Sv: Valuppföljning - vad ska vi fokusera på? udd
2011-08-22 23:59:14

Här kommer en liten påminnelse om den här frågan! Hjälp oss gärna att styra inriktningen på vår uppföljning så att den blir så relevant som möjligt.

#3  Sv: Valuppföljning - vad ska vi fokusera på? Joakim00
2011-08-23 00:16:34

Ska det vara feministiska frågor?
För annars är jag intresserad av Afghanistan. Vi har idag en riksdagsmajoritet (S, V, MP och SD) som inför valet propagerade för att ta hem trupperna. Ändå är svensk trupp kvar.

#4  Haverikommission för kvinnomord Henrik
2011-08-23 00:35:47

För cirka tio år sen motionerades det för första gången i frågan. För ett halvår sedan skrev Nyamko Sabuni att regeringen prioriterade insatser mot relationsvåld och att en haverikommission skulle behandla varje fall där en kvinna mördats. Men ingenting har hänt! Hur kan prioriterade frågor läggas i malpåse?

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?