feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Skribent sökes till feminetik.se


Gå till senaste inlägget#1  Skribent sökes till feminetik.se udd
2010-12-30 00:11:12

Trollstav Sveriges största feministcommunity, feminetik.se, söker en person som vill engagera sig ideellt genom att skriva artiklar, i första hand sammanfattningar från feministiska föreläsningar.

Under hösten 2010 har feminetik.se samarbetat med ABF Norra Stor-Stockholm. Detta har bland annat lett till att feminetik.se har skrivit reportage från några av de föreläsningar som har anordnats inom ramarna för Feministisk mötesplats (se http://www.feminetik.se/abffm/). Exempel på sådana texter finns här: Myten om mödomshinnan (http://www.feminetik.se/abffm/index.php?sub=e…) och Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2 (http://www.feminetik.se/abffm/index.php?sub=e…).

Samarbetet kommer fortsätta under våren 2011 och därför söker vi nu en person som är villig att närvara på några av föreläsningarna som kommer att anordnas och efteråt skriva sammanfattningar av dem. Föreläsningarna äger rum i Sundbyberg med omnejd.

Vi har inget krav på att du ska ha utbildning inom ett relaterat område eller att du ska ha mycket tidigare erfarenhet, men du bör kunna uttrycka dig väl i skrift.

I första hand söker vi en person som vill rapportera från föreläsningar. Förhoppningen är dock att vi på sikt kan bredda verksamheten och även skriva andra typer av texter. Vi kommer att berätta mer om detta längre fram, men ifall du är intresserad av att hjälpa till med detta redan nu får du gärna höra av dig. (Det kanske är så att du tycker det här låter jättespännande men inte bor i Stockholmstrakten?)

Hör av dig till webmaster@feminetik.se om du är intresserad eller vill veta mer. Hör av dig innan fredagen den 14 januari.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?