feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Feministisk mötesplats

Den här sektionen på feminetik.se är ett samarbete med ABF Norra Stor-Stockholm

Hjärtespalten

Dela den här frågan

Om spalten

<3-spalten var en del av Feministisk mötesplats mellan 2012 och 2013. Här gick det att ställa frågor om kärlek och relationer och få svar av kunniga feminister.

Ställ din fråga

<3-spalten har stängt och det går därför inte längre att skicka in nya frågor.

Vi som svarar

De som svarar på frågorna är Andy Candy, Carl Johan Karlsson, Caro Wikbro Carlén, Corazon, Johanna Jers, Maria Andersson Vogel, Maria Kedvall, Petra Andersson, Susanna Warhammar och Tanja Suhinina.

Du själv kan också vara med och svara. Kommentarsfältet är öppet för dig att bidra med tips och erfarenheter som kan hjälpa andra.

Gayvänliga mindre samhällen

Vill inte flytta till större stad, men har svårt att få till en långsiktig relation med annan man. Finns det särskilt gayvänliga mindre samhällen i det här landet eller måste jag flytta till Stockholm?

Peter 23 år · 2012-12-12

Svar från Caro Wikbro Carlén

Hej, jag kan förstå din frustration för visst kan det ibland kännas som att alla icke-heteros bara bor i storstäder. Nu vet jag inte vilken stad du bor i och således inte heller vilken större stad som är dig närmast. Men börja med internet. Skapa profiler på olika dejtingsidor och jag är säker på att du kommer hitta folk. Det bor givetvis folk som inte är heterosexuella i alla städer! Internet kan vara en riktigt bra källa till att lära känna nya människor, dejta, knyta band och inleda relationer. Ge det tid och hitta din typ av hemsida. Många kan vara skeptiska till internetdejting, men jag tycker en istället ska se det som en möjlighet att nå ut till varandra på ett annat sätt, och som en möjlighet till kommunikation. Dessutom, istället för att du ska behöva slippa att flytta - så kan du dejta först på nätet för att sen träffa folk live. Lycka till!

Caro Wikbro Carlén har också svarat på Driva queerlinje för barn, Bygga öppnare och mer tillåtande förhållanden, Oärliga känslor, Måste fantisera för att tända, Hur leva jämställt med barn?, Vågar inte ta initiativ, Pornografi, Det här med att styla om sin partner, Normbrytande bok- och filmtips?, Strategier sökes! och Feminist och straight.

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat. Skriv en kommentar

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?