feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Feministisk mötesplats

Den här sektionen på feminetik.se är ett samarbete med ABF Norra Stor-Stockholm

Hjärtespalten

Dela personen

Om spalten

<3-spalten var en del av Feministisk mötesplats mellan 2012 och 2013. Här gick det att ställa frågor om kärlek och relationer och få svar av kunniga feminister.

Ställ din fråga

<3-spalten har stängt och det går därför inte längre att skicka in nya frågor.

Vi som svarar

De som svarar på frågorna är Andy Candy, Carl Johan Karlsson, Caro Wikbro Carlén, Corazon, Johanna Jers, Maria Andersson Vogel, Maria Kedvall, Petra Andersson, Susanna Warhammar och Tanja Suhinina.

Du själv kan också vara med och svara. Kommentarsfältet är öppet för dig att bidra med tips och erfarenheter som kan hjälpa andra.

Susanna Warhammar

Susanna är en skitglad feminist med tolv års erfarenhet av hur svårt det är att leva jämställt, både före och efter barnleverans. Hon vet också hur tufft det är att våga inse att ens partner är ett älskat syskon snarare än en lover och hur hopplöst det är att försöka leva i den våldsamma frustration det väcker. Valet att dela upp barnens hem i två är det svåraste, dyraste och bästa hon gjort. Hon är starkt kritisk till den parterapi hon genomgick med sin partner, med ett flertal mer eller mindre heteronormskadade teraputer som kallade henne för mannen i förhållandet och aldrig ville diskutera alternativa förhållande.

Till vardags jobbar Susanna heltid på Amnesty International och är halvtidsförälder till två barn varav den ena med diagnosen aspberger.

Svar skrivna av Susanna Warhammar

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?